Το νέο Suzuki Jimny δεν κολλάει πουθενά! (+video)

Πλέον, μετά και την αναφορά μας στα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Suzuki Jimny, ξέρουμε τα πάντα για αυτό. Ήρθε όμως η ώρα να το δούμε να πρωταγωνιστεί και σε video, στο οποίο μάλιστα φαίνονται οι εκτός δρόμου δυνατότητές του στην πράξη.

Δείτε ακόμη: Ο πετρελαιοκινητήρας του νέου Jeep Wrangler

Σε αυτό θα δούμε όλες τις μικρές και όχι μόνο λεπτομέρειες του αυτοκινήτου αλλά και πως κινείται σε κάθε είδους τερέν. Φυσικά τα ιαπωνικά κείμενα δεν βοηθούν αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μας εδώ, για να μάθετε όλες τις πληροφορίες για το νέο Suzuki Jimny.

Εμείς να θυμίσουμε, πως στην ευρωπαϊκή αγορά, το ιαπωνικό off road αυτοκίνητο θα έχει κάτω από το καπό του έναν ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 1.462 κ.εκ. απόδοσης 102 ίππων στις 6.000 σ.α.λ. και 130 Nm στις 4.000 σ.α.λ. Αυτός θα μπορεί να συνεργαστεί με 5τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ή 4αρι αυτόματο. Με το πρώτο η τελική ταχύτητα ανέρχεται στα 145 χλμ./ώρα, ενώ το αυτόματο «κόβει» 5 χλμ./ώρα, σταματώντας να επιταχύνει στα 140.

Διαβάστε επίσης: Aποκαλυπτήρια για το νέο SsangYong Musso

Όσον αφορά στο σύστημα τετρακίνησης του νέου Jimny, αυτό είναι το ALLGRIP PRO με κίνηση στους δύο ή στους τέσσερις τροχούς και με «αργό» κιβώτιο. Ας δούμε όμως πιο κάτω τι είναι ικανό να κάνει το νέο Suzuki Jimny, άσφαλτο, χώμα ακόμη και χιόνι!

Get it on Google Play Download on the App Store