Το πιο μοντέρνο εργοστάσιο αυτοκινήτων στον κόσμο (+video)

Η αλήθεια είναι πως στην εποχή που ζούμε οι εταιρείες αυτοκινήτου οφείλουν να επανεξετάσουν τα πάντα. Κάθε τομέα στον οποίο δραστηριοποιούνται και αυτό φυσικά αφορά και την κατασκευή ενός αυτοκινήτου αυτή καθ’ αυτή. Δηλαδή τα εργοστάσιά τους, τα οποία πρέπει και αυτά να εξελιχθούν με τη σειρά τους, προκειμένου να παράγουν πιο σύγχρονα αυτοκίνητα.

Δείτε ακόμη: Κάνοντας βίδες μια Skoda Fabia (+video)

Η Mercedes λοιπόν, σε μία προσπάθειά της να εκσυγχρονιστεί πλήρως και σε όλα τα επίπεδα, μας ξεναγεί σε αυτό που χαρακτηρίζει ως το «πιο μοντέρνο εργοστάσιο στον κόσμο» το οποίο ονομάζει Factory 56. Πρόκειται για το εργοστάσιο το οποίο θα κατασκευάζει τη νέα S-Class αλλά και μία σειρά από ηλεκτρικά μοντέλα της μάρκας.

Ουσιαστικά το Factory 56 αλλάζει τα δεδομένα στην κατασκευή ενός αυτοκινήτου, αφού εκτός από το εξαιρετικά φιλικό προς το περιβάλλον «πρόσωπό» του έχει να επιδείξει μία σειρά από ψηφιακές λειτουργίες και δυνατότητες οι οποίες θα κάνουν ακόμη πιο γρήγορη την διαδικασία της κατασκευής ενός μοντέλου, μειώνοντας έτσι τους χρόνους παράδοσης.

Διαβάστε επίσης: Έτσι δοκιμάζει τα off-road η Mercedes

Το Factory 56, το οποίο ουσιαστικά αποτελεί προέκταση της γραμμής παραγωγής της μάρκας στο Sindelfingen έχει συνολική επιφάνεια 220.000 και το 2020 όταν και θα ολοκληρωθεί πλήρως, θα είναι το τρίτο σε μέγεθος εργοστάσιο της Γερμανίας.

Get it on Google Play Download on the App Store