To Polestar 1 στρίβει με τα… χίλια στο βρεγμένο!

Η Polestar μας συστήνει το πρωτότυπο Polestar 1 μέσα από τα τεστ κρατήματος και υψηλής ταχύτητας. Στρίβει σε βρεγμένο οδόστρωμα με 225 χλμ./ώρα!

Το brand υψηλών επιδόσεων της Volvo έδωσε στη δημοσιότητα ένα εξαιρετικό video από τις δοκιμές που πραγματοποιεί το πρωτότυπο σπορ κουπέ, το οποίο επιτυγχάνει εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες και σε βρεγμένο οδόστρωμα. Το νέο αυτό μοντέλο αναμένεται να λανσαριστεί, σύμφωνα με τους ιθύνοντες της μάρκας στα μέσα του 2019.

Δείτε ακόμη: Ο αγωνιστικός V8 650 HP Volvo Polestar «βρυχάται» (+video)

To video αποτυπώνει τη προσπάθεια των μηχανικών να ραφινάρουν όσο το δυνατόν περισσότερο την ανάρτηση του Polestar 1, ενώ δοκιμάζουν την απόκριση του τιμονιού, αλλά και τη λειτουργία του torque vectoring. Όπως δήλωσε κι ο Joakim Rydholm, επικεφαλής δοκιμαστής της Polestar, «Κάθε φορά που οδηγείς το Polestar 1, θα πρέπει αμέσως να αισθάνεσαι ότι έχεις τον έλεγχο»!

Μόλις ολοκληρωθούν οι δοκιμές του μοντέλου, τότε η Polestar θα ξεκινήσει την κατασκευή του επόμενου κύκλου πρωτότυπων οχημάτων στο νέο εργοστάσιο παραγωγής της εταιρείας στο Chengdu της Κίνας, όπου και θα σηματοδοτήσει ουσιαστικά την αρχή της παραγωγής των Polestar 1. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της εταιρείας, η επίσημη παραγωγή θα ξεκινήσει στα μέσα του 2019 με τα αυτοκίνητα να οδεύουν προς τις αντιπροσωπείες το 2020.

Διαβάστε επίσης: Πρώτη γεύση από το νέο Volvo S60

Για την ιστορία, το plug-in hybrid κουπέ Polestar 1, έχει κάτω από το καπό του έναν turbo κινητήρα 2.0 λίτρων, ο οποίος συνεργάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες και συνδυαστικά παράγονται 600 ίπποι, ενώ το set up του είναι τέτοιο, που του επιτρέπει με πολύ υψηλές ταχύτητες ακόμα και σε βρεγμένο οδόστρωμα.

Απολαύστε το!

Get it on Google Play Download on the App Store