Tο ψηφιακό ταμπλό της νέας Mercedes A-Class (+video)

Η νέα Mercedes A-Class βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό και στην χώρα μας, ενώ η ελληνική αντιπροσωπεία μόλις πριν λίγο ανακοίνωσε και νέα βασική έκδοση βενζίνης, τις τιμές της οποίας μπορείτε να δείτε εδώ.

Δείτε ακόμη: Βρέθηκε καινούργια Mercedes 300D μετά από 34 χρόνια!

Εμείς, στο Autogreeknews την έχουμε ήδη στο γκαράζ μας και την επεξεργαζόμαστε προκειμένου σε λίγες ημέρες να σας την παρουσιάσουμε σε μία αναλυτική δοκιμή. Θα σας δώσουμε όμως μία πρώτη γεύση από την επαφή μας με το εσωτερικό της νέας Mercedes A-Class και συγκεκριμένα, από τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και την οθόνη αφής για το σύστημα πολυμέσων.

Πρόκειται για δύο οθόνες 10,25 ιντσών, εξαιρετικής ευκρίνειας και τέλειων γραφικών, τα οποία μπορούν να συγκριθούν μόνο με αυτά ενός υπολογιστή. Και πως θα μπορούσε διαφορετικά, αφού είναι εφοδιασμένες με κάρτα γραφικών της nVidia, ενώ το σύστημα πολυμέσων διαθέτει έναν 6πύρηνο επεξεργαστή και 8 GB RAM.

Διαβάστε επίσης: Κολασμένη Mercedes-AMG GT S

Επειδή όμως σε τέτοιες περιπτώσεις τα λόγια είναι περισσότερο από φτωχά δείτε στο video που ακολουθεί πιο κάτω το ψηφιακό ταμπλό της νέας Mercedes A-Class αλλά και πως γίνεται ο χειρισμός του από το πάνελ αφής στο τιμόνι αλλά και την επιφάνεια αφής στην κονσόλα δαπέδου.

Get it on Google Play Download on the App Store