To τέλειο Ford Transit για το καλοκαίρι!

Η, για πολλούς, καλύτερη εποχή του χρόνου έφτασε, με τις αποσκευές να ετοιμάζονται και οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία να επιβεβαιώνονται. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που δεν βρήκες κατάλυμα στην περιοχή που θες να περάσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές;

Η Ford έχει τη λύση και σου προσφέρει το καλύτερο και πολυτελέστατο Transit τροχόσπιτο που έχουν αντικρίσει ποτέ τα μάτια σου. Όπως αυτό που παρέδωσε η Ford σε έναν προνομιούχο κάτοχο, ο οποίος ξόδεψε μια μικρή περιουσία για να τη μετατροπή ενός συμβατικού Transit στο κόσμημα που βλέπετε.

Δείτε ακόμα: Ford Transit Connect για σπορ επαγγελματίες

Την πλήρη μετατροπή επιμελήθηκε η MS–RT και η Wellhouse Leisure με το συνολικό κόστος να αγγίζει τα 85.752 ευρώ. Η πρώτη εταιρεία ανέλαβε την εξωτερική εμφάνιση του Transit, όπου χάρη στο bodykit που έχει φορεθεί (περιλαμβάνει δυναμικούς προφυλακτήρες, σπορ αυτοκόλλητα και ζάντες 18 ιντσών) η εμφάνιση είναι άκρως δυναμική. Το εσωτερικό ήταν δουλειά της Wellhouse Leisure, με τα καθίσματα να είναι ντυμένα πλέον με λευκό δέρμα, το οποίο κάνει αντίθεση με τις μπλε ραφές, ενώ στην ίδια απόχρωση είναι και οι ζώνες ασφαλείας. Οι μετατροπές του εσωτερικού συνεχίστηκαν, μιας και ως ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο που σέβεται τον εαυτό του, επιβάλλεται να παρέχει στους επιβάτες του πλήθος ανέσεων.

Διαβάστε επίσης: Αυτό το παλιό Ford Transit έχει 650 άλογα!

Τα εμπρόσθια καθίσματα έχουν τη δυνατότητα να γυρίσουν και να κοιτούν τις πίσω θέσεις, δημιουργώντας έτσι ένα όμορφο σαλόνι, με τους επιβαίνοντας να απολαμβάνουν την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Κι όταν έρθει η ώρα της ξεκούρασης κανένα πρόβλημα, μιας και η πρόσθετη σειρά καθισμάτων μετατρέπεται σε κρεβάτι, όπου χάρη στην οροφή που αναπτύσσεται προς τα πάνω, κάποιος μπορεί να σταθεί όρθιος. Κάτω από το καπό του Ford υπάρχει ο 2λιτρος turbodiesel κινητήρας που αποδίδει 170 ίππους και συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων.

Get it on Google Play Download on the App Store