Toyota Hilux Gazoo Racing με 177 ίππους

Η Toyota εδώ και αρκετό καιρό μας έχει συστήσει το τμήμα Gazoo Racing, το οποίο είναι αυτό που έχει περιποιηθεί το Yaris GRMN των 211 ίππων, ενώ τη στιγμή αυτή βάζει τις τελευταίες του πινελιές στη νέα Supra. Αυτή τη φορά, με αφορμή την έκθεση αυτοκινήτου της Βραζιλίας, παρουσιάζει και μία ειδική έκδοση του Hilux.

Δείτε ακόμη: Νέα και «σκληρή» Mercedes X-Class «εις το τετράγωνο»

Το γνωστό και μη εξαιρετέο pickup της ιαπωνικής μάρκας απέκτησε έκδοση Gazoo Racing η οποία βροντοφωνάζει την διαφορετικότητά της με την εμφάνισή της, καθώς στο αμάξωμα δεσπόζουν τα αυτοκόλλητα γραφικά στα χρώματα της Gazoo, αλλά και οι μαύρες λεπτομέρειες ακόμη και στις ζάντες.

Αυτό θα είναι το πρώτο μοντέλο της Gazoo Racing το οποίο θα είναι κατασκευασμένο με σκοπό την εκτός δρόμου χρήση, ενώ είναι και το πρώτο της μοντέλο εξελιγμένο και κατασκευασμένο για την αγορά της Λατινικής Αμερικής.

Πέραν των αισθητικών αλλαγών, οι οποίες λίγο πολύ είναι φανερές στις εικόνες πιο πάνω, το Toyota Hilux GR (Gazoo Racing) έχει κάτω από το καπό του έναν 2.8 λτ. πετρελαιοκινητήρα με 177 ίππους και 450 Nm ροπής, ο οποίος συνεργάζεται με 6άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και σύστημα τετρακίνησης.

Διαβάστε επίσης: Αγοράζουμε Toyota γκουγκλάρουμε Mercedes

Για την ιστορία να πούμε πως το Toyota Hilux Gazoo Racing θα είναι διαθέσιμο σε τρία διαφορετικά χρώματα και θα κατασκευαστεί σε μόλις 420 μονάδες.

Get it on Google Play Download on the App Store