Toyota Supra MKIV πωλείται για μισό εκατομμύριο!

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως μια Toyota Supra 4ης γενιάς πωλείται για ένα «σκασμό» χρήματα. Εξάλλου, η νόρμα πλέον θέλει τις τιμές να ξεπερνούν συνήθως τις 100.000 δολάρια για τις χειροκίνητες. Όμως η συγκεκριμένη, έχει βαλθεί να τινάξει την μπάνκα!

Δείτε ακόμα: Όταν η Toyota Supra «έδερνε» τον ανταγωνισμό (+video)

Είναι μια από τις σπανιότερες -ενδεχομένως, η πιο σπάνια- εκδόσεις της MKIV, ονόματι Quicksilver. Αν σας θυμίζει τις αντίστοιχες εκδόσεις του Peugeot 106, δεν έχετε άδικο. Με την διαφορά ότι εδώ έχουμε τον 3λιτρο twin-turbo 2JZ εξακύλινδρο εν σειρά κάτω από το καπό, να στέλνει 330 ίππους και 440 Nm ροπής στους πίσω τροχούς μέσω του χειροκίνητου 6τάχυτου κιβωτίου. Τα 100 χλμ./ώρα από στάση έρχονται σε 5,1 δλ. και η τελική φτάνει τα 250 χλμ./ώρα. Συν το γεγονός ότι έχουν κατασκευαστεί μόλις 24!

Διαβάστε επίσης: Ελληνική Toyota Supra «αρρωσταίνει» την παραλιακή

Όλες είναι βαμμένες στο χαρακτηριστικό ασημί χρώμα, χρονολογίας 1998, με την συγκεκριμένη να έχει καταγράψει 51.913 χιλιόμετρα στο οδόμετρο, να είναι φυλασσόμενη σε γκαράζ και να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Το αυτοκίνητο είναι ατρακάριστο και συνοδεύεται από όλα τα έγγραφα γνησιότητας, άπαντες ισχυρισμοί του τωρινού ιδιοκτήτη, ο οποίος την έχει στην κατοχή του τα τελευταία 15 χρόνια. Πόσα ζητάει για να την αποχωριστεί; «Μόλις» 499.999 δολάρια! Τυπικά, δηλαδή, ούτε καν μισό εκατομμύριο.

 

Get it on Google Play Download on the App Store