Ξεχασμένη Ford Mustang Shelby GT500 σε αποθήκη!

Εκεί που δεν το περιμένει κανείς μπορεί να βρει σπάνιους θησαυρούς! Όπως στην περίπτωση της εικονιζόμενης Ford Mustang GT500, η οποία βρέθηκε σε μια μισογκρεμισμένη αποθήκη!

Το σπάνιο musclecar ήταν ξεχασμένο από τον κόσμο κι ο παλιός ιδιοκτήτης του είχε φροντίσει να το ασφαλίσει καλά, φοβούμενος τους κλέφτες! Για αυτό η πόρτα της αποθήκης, ήταν ασφαλισμένη από μέσα!

Δείτε ακόμα: Τράκαρε τη Mustang του μπαμπά στο γκαράζ (+video)

Ο αρχικός κάτοχος έχει πεθάνει και η χήρα του δεν είχε ασχοληθεί με την αποθήκη καθόλου. Μπορεί το υπέροχο musclecar να ήταν προστατευμένο από πιθανή κλοπή, αλλά δυστυχώς δεν ήταν στις φθορές του χρόνου. Η GT500 ήταν σε άθλια κατάσταση, με τα φρένα να είναι κολλημένα και να μην επιτρέπουν την περιστροφή των τροχών. Το παχύ στρώμα σκόνης – λάσπης, αποδεικνύει ότι το αυτοκίνητο ήταν παρατημένο για δεκαετίες και δεν είχε κουνηθεί ούτε χιλιοστό. Σε ότι αφορά τη διάβρωση, αυτή δεν είναι σε μεγάλη έκταση, παρά σε ένα σημείο του αμαξώματος. Αλλά το καλό είναι ότι σύμφωνα με τους ειδικούς διορθώνεται εύκολα, ενώ και το εσωτερικό είναι σε καλή κατάσταση.

Διαβάστε επίσης: Κολασμένη Ford Mustang με 845 ίππους!

Ένας ειδικός στις Mustang εκτίμησε ότι το συγκεκριμένο μοντέλο θα μπορεί, όταν ανακατασκευαστεί, να αγγίξει εύκολα τα 70.000 ευρώ αγοράς! Αλλά σίγουρα για την ανακατασκευή θα χρειαστούν περίπου 35.000 ευρώ! Ποσά που προκαλούν ίλιγγο ή που στην καλύτερη μπορεί κάποιος να αποκτήσει μια καινούργια Mustang.

Ο συγκεκριμένος εξερευνητής και λάτρης των κλασικών μοντέλων, πλήρωσε ήδη την χήρα με 58.000 ευρώ προκειμένου να αποκτήσει την σπάνια GT500. Ο ίδιος δηλώνει ενθουσιασμένος και ανέφερε πως σκοπεύει να κινεί αρκετά συχνά το νέο του απόκτημα!

Get it on Google Play Download on the App Store