Απενεργοποίησε το ABS σε SEAT Ibiza και… (+video)

Τα έχουμε ξαναπεί. Το Nurburgring είναι μία δύσκολη πίστα, εξαιρετικά απαιτητική, το μεγάλο μήκος της οποίας δεν σε βοηθά να απομνημονεύσεις τη χάραξή της. Μία χάραξη η οποία λόγω και του έντονου ανάγλυφου της περιοχής γίνεται ακόμη πιο δύσκολη για κάθε αυτοκίνητο και οδηγό.

Δείτε ακόμη: Το χειρότερο τρακάρισμα στο Nurburgring για το 2018 (+video)

Αυτό το έχουν διαπιστώσει κατά καιρούς διάφοροι οδηγοί είτε επαγγελματίες με αγωνιστικά, είτε απλοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που τους αρέσει η οδήγηση. Στην τελευταία κατηγορία ανήκει και ο οδηγός του SEAT Ibiza, ο οποίος γνώρισε με τον σκληρό τρόπο τι σημαίνει πράσινη κόλαση.

Όπως φαίνεται και από το video, μάλλον είχε απενεργοποιήσει το ABS, καθώς οι τροχοί έχουν μπλοκάρει κατά το φρενάρισμα. Κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να αποσταθεροποιηθεί, αυτός να χάσει τον έλεγχο και έτσι να βρεθεί με σφοδρότητα επάνω στις μπαριέρες.

Διαβάστε επίσης: Γυναίκα με BMW X4 «μαθαίνει» το Nurburgring (+video)

Αν και το αυτοκίνητο σηκώθηκε στον αέρα, τελικά από ότι φαίνεται τόσο ο οδηγός όσο και ο συνοδηγός δεν είχαν κάποιον τραυματισμό και μάλιστα προσπάθησαν να εγκαταλείψουν γρήγορα το αυτοκίνητο (και καλά έκαναν) καθώς υπήρχε ροή εκείνη την ώρα στην πίστα και μπορεί κάποιο αυτοκίνητο να έπεφτε επάνω τους.

https://www.youtube.com/watch?v=eOoMFfh7V9Y

Get it on Google Play Download on the App Store