Απίστευτη διαφήμιση με τoν KITT και τα Transformers! (+video)

Ένα διαφημιστικό σποτ – «μαχαιριά» στη νοσταλγία ετοίμασε η μεγαλύτερη αλυσίδα εμπορικών καταστημάτων στις Η.Π.Α. Η Walmart επιστράτευσε σχεδόν οποιοδήποτε τετράτροχο είδαμε στην μικρή και μεγάλη οθόνη την δεκαετία του 90, με παράλληλες προσθήκες από τις πρόσφατες κινηματογραφικές υπερπαραγωγές.

Δείτε ακόμα: Πωλείται ένας αυθεντικός και ονειρικός ΚΙΤΤ!

Το πρώτο πλάνο ανήκει στον «Σκοτεινό Ιππότη» και το Batmobile από την τελευταία ταινία που συμμετείχε ο προστάτης του Γκόθαμ, το «Justice League» . Από το σημείο αυτό αναλαμβάνει ο ρομαντισμός, με το αυτοκίνητο των Ghostbusters (κατά κόσμον Ecto-1) και τον αξεπέραστο ΚΙΤΤ να ακολουθούν. Guest εμφάνιση κάνει ο Κεραυνός Μακουίν από την ταινία «Aυτοκίνητα» , δίνοντας την σκυτάλη στο βανάκι της παρέας του Σκούμπι Ντου (Mystery Machine), κατόπιν στο όχημα των Flinstones και εν τέλει στο SUV από το πρώτο «Jurassic Park». Στο μεσοδιάστημα προλαβαίνει να κάνει το εντυπωσιακό του πέρασμα ο Bumblebee από τα Transformers, ενώ βλέπουμε και το μυθικό DeLorean που πηγαινοερχόταν στο χωροχρονικό συνεχές στην «Επιστροφή στο Μέλλον».

Διαβάστε επίσης: Επιστροφή στο Μέλλον με…..hovercraft (+video)

Το «κλου» της διαφήμισης αφορά την δωρεάν παραλαβή προϊόντων από τα Walmart, αλλά και την ευρύτητα στην παροχή τους, ανεξαρτήτως του τι οδηγεί ο καθένας. Και είναι ένα από τα πιο ευρηματικά και εντυπωσιακά σποτ που έχουμε δει ποτέ!

https://www.facebook.com/ghostbustersfans/videos/376315423132313/

Get it on Google Play Download on the App Store