Εμφύλιος ανάμεσα σε τέσσερις γενιές BMW M3 (+video)

Οι BMW M3 είναι από τα πλέον ποθητά δημιουργήματα της γερμανικής μάρκας και σίγουρα όσο τα χρόνια περνούν γίνονται όλο και πιο καλές και φυσικά πιο γρήγορες. Κάτι που για ένα τέτοιο αυτοκίνητο αποτελεί απλώς… φυσική εξέλιξη.

Δείτε ακόμη: BMW Vision iNext: Το μέλλον της BMW είναι εδώ (+video)

Πόσο πιο γρήγορη όμως είναι η κάθε γενιά από την προηγούμενη; Προκείμενου να το διαπιστώσουμε αυτό το κανάλι carwow ετοίμασε ένα video στο οποίο πρωταγωνιστεί μία BMW M3 E30 στη συλλεκτική έκδοση Roberto Ravaglia, μία M3 E46 CSL, μία M3 E92 GTS και η M3 F80 CS.

Όπως αντιλαμβάνεστε όλες είναι ειδικές εκδόσεις, οι οποίες μάλιστα θεωρούνται και οι κορυφαίες της κάθε γενιάς, εκτός από την έκδοση Roberto Ravaglia που δημιουργήθηκε σε περιορισμένο αριθμό για να τιμήσει τον Ιταλό οδηγό της μάρκας, χωρίς να είναι πιο ισχυρή από την… απλή BMW M3.

Επίσης, ίσως θα παρατηρήσατε πως λείπει η δεύτερη γενιά της BMW M3 με την κωδική ονομασία E36. Ο λόγος που δεν υπάρχει στην κόντρα είναι γιατί δεν κατάφεραν οι ιθύνοντες του καναλιού να βρουν μία τέτοια την συγκεκριμένη ημερομηνία που θα γινόταν η κόντρα.

Διαβάστε επίσης: Ρεκόρ από τη BMW M5 της AC Schnitzer (+video)

Όπως και να έχει αξίζει να δούμε το video, το οποίο έχει εκτός από την κόντρα και ενδιαφέρουσες πληροφορίες  για τα αυτοκίνητα, ενώ δείχνει με πειστικό τρόπο πόσο πιο γρήγορη είναι κάθε νέα γενιά, από την προηγούμενη.

Get it on Google Play Download on the App Store