Εναέριο video με την Mercedes X-Class

Η Mercedes X 250 d με αυτόματο κιβώτιο επτά σχέσεων και τετρακίνηση έχει ήδη δοκιμαστεί από το Autogreeknews.gr και εδώ μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή της. Μαζί της κάναμε 1.000+ χιλιόμετρα και σχηματίσαμε μία ξεκάθαρη εικόνα για αυτήν. Στην συγκεκριμένη έκδοση, ξεκινά από τα 39.880 ευρώ (με χειροκίνητο κιβώτιο ξεκινά από τα 38.355 ευρώ) και φυσικά ανήκει στην κατηγορία των επαγγελματικών οχημάτων, με ότι αυτό συνεπάγεται για την χώρα μας.

Δείτε ακόμη: Στην Ελλάδα η Mercedes X-Class. Αναλυτικά τιμές και εκδόσεις

Οι διαστάσεις της δεν διαφέρουν ιδιαίτερα από αυτές των υπόλοιπων pickup της κατηγορίας. Το μήκος της είναι 5.340 χλστ. το πλάτος και το ύψος στα 1.920 και 1.819 χλστ. αντίστοιχα και το μεταξόνιό της είναι στα 3.150 χλστ.

Ο κινητήρας της συγκεκριμένης έκδοσης είναι 2.3 λτ. τετρακύλινδρος και έχει δύο τούρμπο που φροντίζουν για την καλή απόκρισή του στο πάτημα του γκαζιού από τις χαμηλές στροφές έως και τις 4.000 σ.α.λ. καθιστώντας το αυτοκίνητο γρήγορο στον αυτοκινητόδρομο και πλήρως ελεγχόμενο σε εκτός δρόμου διαδρομές με χαμηλή ταχύτητα, καθώς η ροπή είναι πανταχού παρούσα. Αν και δεν είναι το ζητούμενο σε τέτοιου είδους αυτοκίνητα (τουλάχιστον όχι για τους περισσότερους) οι επιδόσεις είναι παραπάνω από ικανοποιητικές με το 0-100 χλμ./ώρα να έρχεται σε 11,4 δλ. και την τελική ταχύτητα να είναι στα 179 χλμ./ώρα.

Διαβάστε επίσης: Βελτιωμένη Mercedes X-Class

Ας την απολαύσουμε όμως παρακάτω στο video που ετοιμάσαμε για αυτήν.

Get it on Google Play Download on the App Store