Έτσι κλέβουν κινητά από αυτοκίνητα σταματημένα στην κίνηση (+video)

Το να κλέψεις το κινητό από ένα αυτοκίνητο το οποίο είναι σταματημένο στην κίνηση, μπορεί να ακούγεται περίπλοκο, είναι όμως πιο απλό από ότι φαίνεται στο video που θα δούμε πιο κάτω. Το φαινόμενο βρίσκεται σε έξαρση στο Δελχί και όπως φαίνεται, καλό είναι να είμαστε και εμείς εδώ ενημερωμένοι, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί και που.

Δείτε επίσης: Honda S(upra)2000 με 1.100 ίππους! (+video)

Όπως θα δούμε λοιπόν, η κλοπή γίνεται σε συνεργασία… Το ένα μέλος της σπείρας περπατά ανάμεσα στα ακινητοποιημένα λόγω κίνησης αυτοκίνητα και μόλις εντοπίσει το θύμα του κάνει πως πέφτει επάνω του και ζητά από τον οδηγό να ανοίξει το παράθυρο.

Διαβάστε ακόμη: Δοκιμή BMW M2 Coupe M-DCT 370 PS (+videos)

Τότε, το άλλο μέλος της σπείρας αποσπά την προσοχή του οδηγού μιλώντας του και έτσι ο πρώτος βρίσκει την ευκαιρία να του αρπάξει το κινητό (το οποίο ήταν στην θέση του συνοδηγού), όπως φαίνεται ξεκάθαρα και από το video. Επομένως για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, δεν ανοίγουμε τα παράθυρά του αυτοκινήτου μας για κανέναν λόγο και έχουμε το κινητό σε πιο ασφαλές μέρος και όχι σε τόσο εύκολα προσβάσιμο σημείο, όπως η θέση του συνοδηγού.

Get it on Google Play Download on the App Store