Κόντρα εκκίνησης σε διάβαση τρένου! (+video)

Οι διαβάσεις των τρένων και ειδικά οι αφύλακτες απαιτούν μεγάλη προσοχή και οι οδηγοί πρέπει πάντα να σταματούν για έλεγχο, αφού δεν είναι λίγες οι φορές όπου έχουν συμβεί συγκρούσεις μεταξύ τρένων και οχημάτων με πολύ άσχημη κατάληξη. Το να συμβεί όμως ατύχημα σε μια φυλασσόμενη διάβαση τρένου λόγω ανοησίας, είναι πραγματικά απαράδεκτο.

Δείτε ακόμη: Honda Integra Type R «γαζώνει» με 9.000 σ.α.λ. στην autobahn (+video)

Παραλίγο να υπάρξουν πολλαπλές συγκρούσεις μεταξύ οχημάτων που περίμεναν σε μια φυλασσόμενη διάβαση τρένου στην πόλη Dunavarsány της Ουγγαρίας, λόγω… βιασύνης και κουτοπονηριάς του οδηγού με την BMW Σειρά 5. Αντί να σταθεί πίσω από τα προπορευόμενα οχήματα που περίμεναν κανονικά στη λωρίδα κυκλοφορίας τους μέχρι να σηκωθούν οι μπάρες, έκανε την κλασική σφήνα, τους προσπέρασε και έκατσε πρώτος στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ο οδηγός του Fiat Punto που ήταν μπροστά προφανώς ενοχλήθηκε και δεν τον άφησε να τον προσπεράσει. Πριν ακόμα σηκωθούν οι μπάρες και ανάψει το πράσινο φως, αμφότεροι οι οδηγοί έκαναν μια γρήγορη εκκίνηση και η BMW παραλίγο να πέσει στο Opel Astra που περίμενε στο απέναντι ρεύμα.

Δείτε ακόμη: Έβαλε βενζίνη αντί ντίζελ και έκαψε το αυτοκίνητο

Παρακολουθείστε παρακάτω το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store