Lada πισωκίνητο με χειροποίητη τετρακίνηση!

Η κίνηση και στους τέσσερις τροχούς είναι κάτι που οι περισσότεροι θα την θέλαμε στο αυτοκίνητό μας! Όμως κοστίζει παραπάνω και οι καιροί δεν είναι για έξοδα!

Κάπως έτσι θα σκέφτηκε η ομάδα των Ρώσων από το YouTube κανάλι Garage54, οι οποίοι δημιούργησαν ένα ιδιαίτερο σύστημα τετρακίνησης με τα… χεράκια τους!

Δείτε ακόμα: Lada Niva με εντελώς νέο εσωτερικό!

Κάθισαν οι μάστορες για να δουν πως μπορούν να μετατρέψουν ένα κλασικό Lada σε 4κίνητο, ώστε να γίνει μοντέλο παντός καιρού και συνθηκών! Σκέφτηκαν να τοποθετήσουν ένα συρματόσχοινο από τους πίσω κινητήριους τροχούς στους εμπρός. Επίσης τοποθέτησαν ένα είδος επέκτασης στις ζάντες, ώστε εκεί να τυλιχθεί εκεί το εν λόγω συρματόσχοινο. Αφού έκαναν τις απαραίτητες μηχανικές προσθήκες, είπαν να το δοκιμάσουν και στην πράξη πάνω στο Lada, σε χιονισμένο τερέν! Και μαντέψτε, το πείραμα πέτυχε, μιας και το ρωσικό μοντέλο ξεκόλλησε με άνεση από το χιόνι!

Διαβάστε επίσης: Lada με μοτέρ από Lancia Delta Integrale πωλείται!

Βέβαια όπως επισήμαναν κι οι μηχανικοί, το όλο project είναι ιδανικό για μέχρι 30 μέτρα απόστασης, (όσο προφανώς και το συρματόσχοινο που χρησιμοποίησαν), ίσα για να βγάλει το όποιο μοντέλο στο οποίο έχει προσαρτηθεί από την δύσκολη κατάσταση.

Δείτε στο βίντεο όλη τη διαδικασία προσαρμογής, αλλά και την κίνηση στο χιονισμένο δρόμο!

Get it on Google Play Download on the App Store