Με μονοθέσιο της F1 σε παραλία και όχι μόνο (+video)

Η Red Bull είναι μία εταιρεία η οποία αν μη τι άλλο, μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακά και συνάμα πρωτότυπα videos. Το τελευταίο της δημιούργημα, το οποίο μπορούμε να το δούμε και πιο κάτω, δεν θα μπορούσε να είναι εξαίρεση, αφού συνδυάζει μοναδικά περάσματα του μονοθεσίου της από την F1 εκεί που σε καμία περίπτωση δεν θα περίμενες να το δεις.

Δείτε ακόμη: Αυτό το Honda Civic κάνει το 0-100 σε 2 δλ! (+video)

Στο τιμόνι του μάλιστα είναι ο Max Verstappen, ο οποίος περνά μέσα από σημεία που κόβουν στην ανάσα, ξεκινώντας από τα Βραχώδη Όρη για να καταλήξει σε παραλία του Miami. Φυσικά, στο video η Red Bull προσπαθεί να προσδώσει και αγωνιστική χροιά, με τις εντολές της ομάδας στον οδηγό και με την αλλαγή ελαστικών από μηχανικούς που… λιάζονται στην παραλία!

Αυτό όμως δεν είναι το τέλος του video, καθώς το μονοθέσιο περιπλανιέται στους δρόμους της πόλης του Miami, κάνει μια κόντρα με ένα ταχύπλοο και στα τελευταία δευτερόλεπτα εμφανίζεται και ο Ricciardo με ακόμη ένα μονοθέσιο της Red Bull. Μάλιστα για να δικαιολογήσει την αργοπορημένη άφιξή του, λέει στον Verstappen “ένα θα σου πω. Λας Βέγκας”…

Διαβάστε επίσης: Σε νοιάζει που φτιάχτηκε το αυτοκίνητό σου;

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε το video.

Get it on Google Play Download on the App Store