Μια Lamborghini Miura «σκάει» σε χιλιάδες κομμάτια!

Ευτυχώς όχι στη πραγματικότητα, αλλά στο πλαίσιο ενός έργου τέχνης, όπου ο φωτογράφος Fabian Oefner, αποτύπωσε με τον φωτογραφικό του φακό κάθε κομμάτι της Miura και εν συνεχεία δημιούργησε τις εκπληκτικές φωτογραφίες που θαυμάζετε.

Σύμφωνα με μια μελέτη της Toyota, περίπου 30.000 εξαρτήματα δουλεύουν αρμονικά μεταξύ τους για να μπορεί ο ευτυχής οδηγός να χαίρεται το αυτοκίνητό του σε κάθε είδους διαδρομή. Σίγουρα το νούμερο αυτό μεταβάλλεται ανάλογα τον τύπο του αυτοκινήτου και τον κατασκευαστή.

Δείτε ακόμη: Ιστορική Lamborghini Miura P400 SV γύρισε από τον κόσμο των… νεκρών (+video)

Δεν θα ήταν ιδανικό να μπορούσαμε να δούμε όλα αυτά τα μέρη, ένα προς ένα, προτού συναρμολογηθούν και γίνουν το αυτοκίνητο που κάποιος ονειρεύεται; Αυτό φαίνεται είχε κατά νου κι ο Ελβετός φωτογράφος Fabian Oefner, ο οποίος ειδικεύεται στις φωτογραφίσεις αντικειμένων. Το τελευταίο του έργο, το ονόμασε «Disintegrating Lamborghini Miura», όπου και φωτογράφισε όλα τα εξαρτήματα που την αποτελούν, λαμβάνοντας πάνω από 1.500 καρέ των εξαρτημάτων.

Διαβάστε ακόμη: H Lamborghini Urus βουτάει στις λάσπες (+video)

Στη συνέχεια τα μοντάρισε με μια αρκετά χρονοβόρα διαδικασία, όπου και προέκυψε το εκπληκτικό αποτέλεσμα. Όπως αναφέρει κι ο Ελβετός φωτογράφος, το συγκεκριμένο project είχε διάρκεια 2 ετών, όπου χρειάστηκε να δουλέψει αρκετές φορές υπό δύσκολες συνθήκες.

Δείτε και το βίντεο που εξιστορεί την περιπέτειά του!

Get it on Google Play Download on the App Store