Ο Έλληνας της Kia Ευρώπης μιλάει για το XCeed (+video)

Πριν από λίγες μέρες ταξιδέψαμε στη Μασσαλία για να οδηγήσουμε το νέο Kia XCeed και είχαμε για ακόμα μία φορά τη μεγάλη χαρά και ευκαιρία, να δούμε και να μιλήσουμε με τον Έλληνα της Kia Ευρώπης, τον Γιάννη Ρούσση.

Δείτε ακόμη: Προσφορές στο Kia Ceed με εκπτώσεις έως 1.200 ευρώ

Νιώθουμε υπερήφανοι που ένας Έλληνας, όχι μόνο διαπρέπει στο εξωτερικό, αλλά συμβάλλει σημαντικά στην εξέλιξη ξεχωριστών μοντέλων, όπως το ολοκαίνουριο Kia XCeed. Ο Γιάννης Ρούσσης είναι Product Manager της Kia Motors Europe με έδρα τη Φρανκφούρτη, όπου και ζει με την οικογένειά του.

Ξεχωριστή σχεδίαση, προηγμένες τεχνολογίες και σύγχρονα συστήματα ασφαλείας μπήκαν σε προτεραιότητα για την κορεατική εταιρεία, όπως μας εξηγεί ο ίδιος στα πλαίσια της Πανευρωπαϊκής Οδηγικής Παρουσίασης του νέου σπορ crossover στη Μασσαλία.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το νέο crossover Kia XCeed

Παρακολουθήστε τον στο video να περιγράφει ο ίδιος τα μοναδικά χαρακτηριστικά του XCeed και να μας αποκαλύπτει τα μυστικά που το κάνουν ανατρεπτικό!

Ο Γιάννης Ρούσσης γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές του στην Κίνα και τη Γαλλία, με εξειδίκευση στο Management & Marketing στο EMLYON Business School. Εργάστηκε για 8 χρόνια στην Infiniti (Hong Kong, Γαλλία), τη Nissan (Γαλλία) και τη General Motors (Ζυρίχη), πριν αναλάβει τη θέση του Product Manager στην Kia Motors Europe (Φρανκφούρτη) το 2018. Είναι υπεύθυνος Marketing & Product Planning για την οικογένεια του Ceed, του Niro και του Picanto.

Get it on Google Play Download on the App Store