Οδηγός Porsche κάνει ποδαρικό με «σώσιμο» (+video)

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μπει καλά ο νέος χρόνος. Ο οδηγός μιας Porsche 911 GT2 RS επιχείρησε να το κάνει με το αυτοκίνητό του, σε μια στροφή, πλαγιολισθαίνοντας.

Δείτε ακόμα: Τα πιο «γκαζιάρικα» ρεκόρ της δεκαετίας

Βέβαια, όσο καλό μπορεί να περιμένει κάποιος το ποδαρικό, άλλο τόσο «μπούμερανγκ» μπορεί να του γυρίσει. Ειδικά όταν μιλάμε για ένα πισωκίνητο και πισωμήχανο τέρας 700 ίππων. Για όσους δεν θυμούνται, η 991.2 GT2 RS έχει στον πίσω άξονα έναν twinturbo 3.8 εξακύλινδρο boxer, που αποδίδει 700 ίππους στις 7.000 σ.α.λ. και 750 Nm ροπής στις 2.500-4.500 σ.α.λ. Τα 2,8 δλ. για τα 100 χλμ./ώρα από στάση και τα 340 χλμ./ώρα της τελικής είναι ενδεικτικά. Τα 6:47.25 που έχει γράψει στο Nurburgring και τα 6.44.749 της έκδοσης MR, που κατέχει το απόλυτο ρεκόρ γύρου στα αυτοκίνητα παραγωγής, τα λένε όλα για τις δυνατότητες του supercar από το Τσουφενχάουζεν.

Διαβάστε επίσης: Έκαψε τον συμπλέκτη της Porsche σε κόντρα (+video)

Αυτό που λένε ακόμα πιο φωναχτά, είναι πως χρειάζεται οδηγός αναλόγου επιπέδου πίσω από το τιμόνι. Οι προσπάθειες για drift με τα ελαστικά κρύα, σε δημόσιο δρόμου και τα προστατευτικά τοιχία να καραδοκούν, συνήθως έχουν την κατάληξη που φαντάζεστε. Στην προκειμένη, πάντως, το 2020 δεν μπήκε με κρότο καθώς ο t_schleicher πρόλαβε τελευταία στιγμή να το σώσει, αποφεύγοντας το «μπαμ» την τελευταία στιγμή.

Πατήστε εδώ για να δείτε το βίντεο στο Ιnstagram

Get it on Google Play Download on the App Store