Οι καλύτερες στιγμές του Nurburgring για το 2019

Η γνωστή πίστα του Nurburgring ή όπως είναι περισσότερο γνωστή στους λάτρεις των αυτοκινήτων «Πράσινη Κόλαση», κάθε χρόνο συγκεντρώνει πάνω από 2 εκατομμύρια επισκέπτες, οπότε είναι λογικό να έχουν καταγραφεί ορισμένες απίστευτες στιγμές.

Kάθε ιδιώτης με το ανάλογο αντίτιμο μπορεί να μπει με το προσωπικό του αυτοκίνητο (ή να νοικιάσει από διάφορες εταιρείες που υπάρχουν) και να γυρίσει το Ring.

Δείτε ακόμα: Ερασιτεχνικά «έβγα» στο βρεγμένο Nurburgring

Το κόστος για ένα γύρο στη θρυλική πίστα τις καθημερινές ανέρχεται στα 25 ευρώ, ενώ όσοι επιθυμούν να έχουν ένα ετήσιο πάσο θα πρέπει να εκταμιεύσουν περίπου 2.200 ευρώ. Τιμές που για τους λάτρεις του automotive, των αγώνων και αναλογιζόμενοι την ιστορία που έχει το συγκεκριμένο circuit κρίνονται λογικές. Εξ ου και η τόσο μεγάλη επισκεψιμότητα κάθε χρονιά, με τους οδηγούς να δοκιμάζουν τόσο τα δικά τους τα όρια, όσο και των αυτοκινήτων τους. Και ξέρετε όταν κινείσαι στο όριο τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Διαβάστε επίσης: Τον καθοδηγεί στο Nurburgring με δεμένα μάτια! (+video)

Στο βίντεο παρακάτω απολαύστε μερικά από τα highlights της φετινής χρονιάς που έλαβαν χώρα και περιλαμβάνουν απίστευτα «σωσίματα», άσχημα «στούκια», αλλά και μερικά κορυφαία περάσματα!

Get it on Google Play Download on the App Store