Ρώσοι έφτιαξαν ζάντες από Plexiglass! (+video)

Το γνωστό και μη εξαιρετέο κανάλι στο YouTube, ονόματι Garage54, πραγματοποίησε ίσως το πιο φιλόδοξο κόνσεπτ του. Αφού έβαλε όπισθεν στα 100 χλμ./ώρα σε ένα δύσμοιρο Toyota RAV4 και «ακρωτηρίασε» τη ζάντα ενός Lada 2105, προκειμένου να δει στις πόσες κομμένες ακτίνες θα καταρρεύσει, τώρα έπιασε στα χέρια του τους τροχούς μια Mercedes 190E και τις αντικατέστησε με Plexiglas!

Δείτε ακόμα: Να τι συμβαίνει όταν ρίχνεις μελάνι εκτυπωτή στο ντεπόζιτο (+video)

Τα πλάνα προκαλούν περισσότερη θλίψη από όσο έχουμε συνηθίσει, καθώς αυτή τη φορά ο καραφλός «τρελός επιστήμων» δεν ταλαιπωρεί κάποιο ρωσικό σεντάν 30ετίας, αλλά μια βελτιωμένη Mercedes η οποία μάλιστα φαίνεται να είναι «στην πένα». Το ίδιο ισχύει για τις ζάντες της – ή καλύτερα ίσχυε, καθώς πλέον δε υφίστανται. Όχι με την τυπική αλουμινένια μορφή τους, δηλαδή.

Διαβάστε επίσης: Ζάντες αλουμινίου ή σιδερένιες: Ποιες είναι πιο ανθεκτικές; (+video)

Κι αυτό γιατί ανέλαβε δράση ο τροχός, κόβοντας τις ακτίνες εντελώς από το δαχτυλίδι και αφαιρώντας τις βίδες. Στη θέση τους, μπήκαν 4 κυκλικά κομμάτια Plexiglas στις ακριβείς διαστάσεις των αλουμινένιων ζαντών. Βέβαια, ακόμα και για το Garage54, οι τροχοί από Plexiglass αποτελούν αχαρτογράφητα νερά. Για αυτό και οι Ρώσοι φίλοι μας δεν τόλμησαν να κάνουν βόλτα το γερμανικό σεντάν, καθώς δεν ήξεραν πόσο θα άντεχαν οι τροχοί. Στατικά, πάντως, πρόκειται για ομολογουμένως εντυπωσιακό θέαμα.

Get it on Google Play Download on the App Store