Τα 13 χειρότερα τρακαρίσματα με BMW (+video)

Η πίστα του Nurburgring στη Γερμανία όπως και το Spa-Francorchamps στο Βέλγιο, είναι από τις πιο παλιές και γνωστές του κόσμου. Η γερμανική πίστα διαθέτει συνολικό μήκος 20.81 χλμ. και 154 στροφές καθώς θεωρείτε από τις πιο απαιτητικές. Αντίστοιχα το Spa διαθέτει την πιο εμβληματική στροφή, την Eau Rouge με δύο διαδοχικές στροφές που την «ανεβαίνεις» βλέποντας τον ουρανό και θα πρέπει να είναι μια αξέχαστη εμπειρία.

Δείτε ακόμα: Δείτε το νέο ρεκόρ του Honda Civic Type R (+video) 

Μια παροχή υπηρεσιών που προσφέρεται στους φίλους των τεσσάρων τροχών και που διαθέτουν και οι δύο πίστες είναι η οδήγηση με το προσωπικό τους αυτοκίνητο. Με το ανάλογο τίμημα μπορείς να οδηγήσεις και να αισθανθείς για λίγο οδηγός αγώνων. Όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί, πολλοί από τους παρακάτω κατόχους αυτοκινήτων BMW, υπερεκτίμησαν τις ικανότητες τους και στο τέλος κατέστρεψαν τα πολύτιμα αυτοκίνητα τους. Θα δείτε δεκατρία μοντέλα της γερμανικής εταιρίας όπως τα Μ5, Ζ4 M Coupe, Z3 να βγαίνουν από τον δρόμο και στο τέλος να καταλήγουν πάνω στις μπαριέρες.

Διαβάστε επίσης: Βελτιωμένη BMW Σειρά 3 Ε30 τα βάζει με Lamborghini (+video)

Εάν είστε κάτοχος άλλης γερμανικής εταιρίας (λέγε με Mercedes) θα το διασκεδάσετε. Όμως εάν είστε φαν της BMW καλό θα είναι να προετοιμαστείτε ψυχολογικά. Συνεχίστε και πατήστε το play, αν τολμάτε…

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=fwoG7DJxQ6w

Get it on Google Play Download on the App Store