Το Volvo του, του έσωσε τη ζωή (+video)

Είναι απορίας άξιο, πως μετά από τόσα που ακούμε και διαβάζουμε κατά καιρούς, κάποιοι άνθρωποι επιμένουν να οδηγούν απρόσεκτα λες και είναι μόνοι τους στον δρόμο. Όπως ο συγκεκριμένος οδηγός, στο Volvo XC70, που φαίνεται πως κάπου αλλού είχε το μυαλό του και σίγουρα όχι στον δρόμο.

Δείτε ακόμη: Επισκευάζοντας ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο (+video)

Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι κατάφερε σε μία ευθεία να βγει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να πέσει επάνω σε μία νταλίκα. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που η νταλίκα παραλίγο να ανατραπεί, ενώ όπως φαίνεται ο οδηγός της έχασε τον έλεγχο.

Και ενώ θα περίμενε κανείς πως από αυτό το ατύχημα θα έχουμε τουλάχιστον σοβαρά τραυματία τον οδηγό του αυτοκινήτου, τελικά το Volvo XC70 απέδειξε στην πράξη πως είναι από τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα. Ο οδηγός του, παρά το γεγονός πως έχει κρυμμένο το πρόσωπό του (για λόγους προσωπικών δεδομένων), φαίνεται να κουνιέται αλλά και να πετά με αρκετή δύναμη κάποια από τα πλαστικά του αυτοκινήτου προς τα έξω.

Διαβάστε επίσης: Προβλημάτισε το Jeep Grand Cherokee σε crash tests

Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιας χρονιάς είναι, αλλά σίγουρα είναι τουλάχιστον πενταετίας και εκτός από την παθητική του ασφάλεια μας δείχνει και πόσο σημαντικό είναι να το σύστημα διατήρησης λωρίδας. Αν υπήρχε στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, τότε το ατύχημα λογικά θα είχε αποφευχθεί.

Get it on Google Play Download on the App Store