Δουλεύει τσιμενωμένος κινητήρας Lada; (+video)

Μπορεί ο τίτλος να σας θύμισε τακτική της μαφίας, αλλά στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, απλά αποτυπώνεται περίτρανα η τρέλα των Ρώσων.

Γενικά όταν μιλάμε για Ρώσους η τρέλα πάει πακέτο, μιας και έχουμε πλείστα όσα παραδείγματα. Αυτή τη φορά έριξαν τσιμέντο στον κινητήρα ενός Lada για να δουν αν θα συνεχίσει να δουλεύει!

Δείτε ακόμη: Το ιδανικό Lada για τις διακοπές!

Το κανάλι Garage 54 στο YouTube που επιμελείται μια ομάδα Ρώσων, κατά καιρούς έχει κάνει διάφορα… πειράματα. Αυτή τη φορά είπαν να ρίξουν τσιμέντο στο χώρο του κινητήρα ενός Lada για να δουν αν αυτός θα είναι ακόμα λειτουργικός. Έτσι έφεραν τη μπετονιέρα, η οποία έριξε αρκετή ποσότητα τσιμέντου στον κινητήρα και αφού το έστρωσαν καλά, το άφησαν να στερεοποιηθεί για περίπου μια εβδομάδα. Τότε ξεκίνησαν και τα πειράματα των μηχανικών.

Διαβάστε επίσης: Lada Vesta με 562.000 χλμ. σε 3 χρόνια χωρίς βλάβη!

Αρχικά ελευθέρωσαν την εισαγωγή αέρα, ώστε να έχουν μια ελπίδα να ζωντανέψει ο κινητήρας κι εν συνεχεία συνέδεσαν μια μπαταρία. Με τα πολλά ο κινητήρας λειτούργησε και όπως επισημαίνει ο υπεύθυνος του πειράματος, το τσιμέντο είχε προσφέρει τέτοια ηχομόνωση που για να καταλάβεις αν λειτουργούσε ο κινητήρας έπρεπε να πας στην εξάτμιση και να το αντιληφθείς από τα παραγόμενα καυσαέρια.

Αλλά φίλοι μας, μη το δοκιμάσετε και στο δικό σας μοτέρ! Το λέει και ο… τρελο-Ρώσος! Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε τι τράβηξε το άτυχο Lada.

Get it on Google Play Download on the App Store