Τυφλός οδηγεί Toyota GT86 τέρμα γκάζι! (+video)

Κι όμως ένας φανατικός της οδήγησης, παρά το γεγονός πως έχασε την όρασή του, με τη βοήθεια της Toyota κατάφερε να κάνει ένα γρήγορο γύρο με τo GT86!

Ο Δρ. Amit Patel, λάτρης των γρήγορων αυτοκινήτων και της οδήγησης γενικότερα, δυστυχώς έχασε την όρασή του το 2013. Όμως χάρη στη βοήθεια της Toyota κι ενός τολμηρού εκπαιδευτή, κατάφερε να γυρίσει παραπάνω από σβέλτα τη γνωστή πίστα δοκιμών του Top Gear, με τo Toyota GT86.

Δείτε ακόμη: To νέο Toyota Corolla εν δράσει (+video)

O στόχος που είχαν θέσει όλοι οι εμπλεκόμενοι, ήταν ο Δρ. Patel να γυρίσει την πίστα σε χρόνο κάτω των 2 λεπτών. Όμως ο Amit «έσπασε» τα χρονόμετρα, μιας και κατάφερε να ολοκληρώσει το γύρο σε 1᾽46´´! Το βίντεο, πέρα από εντυπωσιακό είναι και γροθιά στο στομάχι, μιας και ο Amit αναφέρει το πόσο σκληρό είναι να χάνει κανείς, μια από τις βασικότερες αισθήσεις και πόση απόγνωση νιώθει κάποιος όταν έρχεται αντιμέτωπος με αυτό.

Διαβάστε επίσης: Τα μυστικά του μοτέρ της νέας Toyota Supra (+video)

Όμως η αγάπη για τη ζωή σε βοηθάει να ξεπεράσεις τα εμπόδια. Όπως κι ο Amit, που κατάφερε να οδηγήσει με τα μάτια της ψυχής του τo Toyota GT86, να κάνει αυτό που λατρεύει και να δώσει το παράδειγμα στο γιο του, ότι ο άνθρωπος μπορεί να πετύχει τα πάντα!

Get it on Google Play Download on the App Store