To νέο Toyota Corolla εν δράσει (+video)

H παραγωγή της 12ης γενιάς του πιο καλοπουλημένου αυτοκινήτου όλων των εποχών έχει ξεκινήσει. Εν αναμονή της πανευρωπαϊκής παρουσίασης και της πολυαναμενόμενης άφιξής του στην Ελλάδα, η Toyota μας δείχνει ένα μικρό δείγμα από τις δοκιμές στις οποίες υπέβαλε το νέο Corolla ώστε να είναι πανέτοιμο για την μάχη με τον αδίστακτο ανταγωνισμό.

Δείτε ακόμα: Toyota Corolla: Όλες οι γενιές του αθάνατου, παγκόσμιου best seller

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι πίσω από την τελευταία έκφανση του λαοφιλούς ιαπωνικού μικρομεσαίου, οι δοκιμές περιέλαβαν περισσότερο από 32.000 χιλιόμετρα οδήγησης στους βρετανικούς δρόμους μόνο, με πάνω από 100 διαφορετικούς οδηγούς να εναλλάσσονται πίσω από το τιμόνι. Όλα αυτά προκειμένου οι μηχανικοί να μπορέσουν να συνθέσουν το παζλ του σεταρίσματος της ανάρτησης και του πλαισίου για το απαιτητικό αγοραστικό κοινό, με τον «λαό» που πέρασε από το κάθισμα του οδηγού να φροντίζει για το απαραίτητο feedback στην δημιουργία μιας θέσης οδήγησης, η οποία θα μπορεί να προσαρμόζεται και να ικανοποιεί την πληθώρα σωματότυπων που απαντώνται στην Γηραιά Ήπειρο.

Διαβάστε επίσης: Πόσο γρήγορο είναι στο 0-100 το νέο Toyota Corolla; (+video)

Συνολικά περισσότερες από 1.000 ώρες οδήγησης επενδύθηκαν από την Toyota Mεγάλης Βρετανίας, με τον συνολικό αριθμό των χιλιομέτρων δοκιμών παγκοσμίως να μετράται φυσικά σε εκατομμύρια χιλιάδες.

Get it on Google Play Download on the App Store