Νέο Nissan Qashqai με χαρακτηριστικά αυτόνομης οδήγησης

Η Nissan παρουσίασε και επισήμως την ανανεωμένη έκδοση του Nissan Qashqai το οποίο έχει να επιδείξει πλήρως ανασχεδιασμένο αμάξωμα αλλά και αλλαγές στο εσωτερικό, ενώ συνοδεύεται και από πλουσιότερο εξοπλισμό. 


      

Πλέον, το Nissan Qashqai έχει να επιδείξει ανασχεδιασμένη εμπρός μάσκα με νέα φώτα και νέο προφυλακτήρα, η οποία φέρνει για πρώτη φορά στο Qashqai τον σχεδιασμό «V-motion». Αλλαγές υπάρχουν και στο πίσω μέρος, στο οποίο συναντάμε ανασχεδιασμένα φώτα καθώς και επίσης νέο προφυλακτήρα.

Αλλαγές υπάρχουν και στο εσωτερικό, το οποίο έχει να επιδείξει νέο σχεδιασμό κεντρικής κονσόλας και ταμπλό και ανασχεδιασμένο τιμόνι, ενώ σύμφωνα με τη Nissan είναι ποιοτικότερο και εργονομικότερο. Νέα είναι και τα καθίσματα στην εξοπλιστική έκδοση Tekna+.

Αλλαγές υπάρχουν και κάτω από το… μέταλλο του ανανεωμένου Qashqai, καθώς υπάρχει νέο σετάρισμα στην ανάρτηση και στο σύστημα διεύθυνσης, ενώ έχει βελτιωθεί η ηχομόνωση.

Το ανανεωμένο Nissan Qashqai θα φέρει και αρκετά νέα στοιχεία στον εξοπλισμό του με σημαντικότερο όλων το ProPILOT, το οποίο ουσιαστικά έχει χαρακτηριστικά αυτόνομης οδήγησης, καθώς μπορεί να ελέγχει το τιμόνι, το γκάζι, το φρένο και να παρέχει έτσι στον οδηγό βοήθεια και μεγαλύτερη ελευθερία σε συνθήκες κίνησης. Όσον αφορά στα μοτέρ και στις εκδόσεις του, αυτές θα παραμείνουν ως έχουν στο τωρινό μοντέλο.

Το ανανεωμένο Nissan Qashqai κάνει την πρεμιέρα του αυτές τις ημέρες στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.

Get it on Google Play Download on the App Store