Nissan LEAF για πρώτη φορά NISMO

Και τα ηλεκτρικά έχουν ψυχή… Ο λόγος για το ηλεκτροκίνητο Nissan LEAF το οποίο θα αποκτήσει όπως φαίνεται σκληροπυρηνική έκδοση δια χειρός NISMO. Οι πρώτες εικόνες μας δείχνουν το πρωτότυπο μοντέλο, το οποίο πάντως δεν θα έχει αλλαγές στην έκδοση παραγωγής…


Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά στην ιστορία του LEAF, που θα δούμε σπορ έκδοσή του, ενώ η παγκόσμια πρεμιέρα του θα πραγματοποιηθεί στην έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο η οποία είναι προγραμματισμένη για το τέλος Οκτωβρίου.

Δείτε ακόμη: Ferrari 458 τρώει ξύλο από Lotus με μοτέρ Honda K20 (+video)

Όπως φαίνεται και από τις πρώτες επίσημες εικόνες, το πρωτότυπο NissanLEAFNISMOConcept, έχει να επιδείξει επιθετικότερο bodykit, το οποίο απαρτίζεται από ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και πλευρικά σπόιλερ, ενώ στο πρωτότυπο τουλάχιστον εντύπωση προκαλεί η ασπρόμαυρη διχρωμία (την οποία είδαμε και στην έκδοση παραγωγής) και οι κόκκινες λεπτομέρειες χαμηλά στο αμάξωμα.

Διαβάστε επίσης: Το εξωφρενικό Audi R8 LMS GT4 μπορεί να γίνει δικό σου…

Όσον αφορά στα μηχανικά μέρη, σύμφωνα με τη NISMO η απόκριση του ηλεκτροκινητήρα είναι ακόμη πιο άμεση στο βύθισμα του πεντάλ του γκαζιού, ενώ δεν κάνει λόγο για λεπτομέρειες όπως η ισχύς του ή η ρύθμιση της ανάρτησής του, τα φρένα κλπ.

Get it on Google Play Download on the App Store