Το νέο Nissan Navara αποκαλύπτεται επίσημα (+video)

Η Nissan αποκαλύπτει πλήρως το νέο δημοφιλές pick up μοντέλο της Navara, το οποίο ανεβάζει και άλλο τον πήχη στις επιδόσεις, αποδόσεις, στην ανθεκτικότητα στην σκληρή χρήση, στον σχεδιασμό αλλά και στις ανέσεις επιβατικού που προσφέρει. Το 12ης γενιάς Navara παρουσιάζει και αυτό με την σειρά του πολύ δυναμική εξωτερική σχεδίαση με την χαρακτηριστική μεγάλη μάσκα «V-motion», τα ενσωματωμένα LED φώτα ημέρας στα φωτιστικά σώματα, το μυώδη εμπρός προφυλακτήρα και το ανάγλυφο καπό. Επιπλέον, έχει αυξηθεί η απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος, το ύψος της οροφής και το μέγεθος της καρότσας.

Στο εσωτερικό η σχεδίαση παραπέμπει στα νέα Nissan X-Trail και Qashqai, ενώ στο διπλοκάμπινο Navara οι πίσω φιλοξενούμενοι απολαμβάνουν ανέσεις αντίστοιχες με ενός μεσαίου SUV.

Το νέο Nissan Navara τροφοδοτεί ένας 4κύλινδρος 2.5 λίτρων ντίζελ κινητήρας απόδοσης 163 και 190 ίππων στις 3.600 σ.α.λ. και με ροπή 403 Nm και 450 Nm στις 2.000 σ.α.λ. Αμφότερα τα μηχανικά σύνολα συνδυάζονται με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή με 7 ταχυτήτων αυτόματο εξασφαλίζοντας μειωμένη κατανάλωση καυσίμου σε χαμηλές ταχύτητες, καλύτερη και πιο ομαλή επιτάχυνση καθώς και πιο μικρές διαδρομές του επιλογέα στο μηχανικό κιβώτιο για πιο εύκολες αλλαγές.

Το σύστημα τετρακίνησης Shift-on-the-fly 4X4 μπορεί να εμπλακεί και εν κινήσει, ενώ το σύστημα VDC (Vehicle Dynamic Control) βοηθά στις εκτός δρόμου ικανότητες και φυσικά στην ενεργητική ασφάλεια μαζί με τα συστήματα ABLS (Active Brake Limited Slip), HSA (Hill Start Assist) και HDC (Hill Descent Control).

Το νέο Navara θα είναι διαθέσιμο σε μια ευρεία γκάμα εκδόσεων, αμαξωμάτων και με κίνηση στους πίσω τροχούς ή σε όλους, ανάλογα με την αγορά. Ωστόσο ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί πιο αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Get it on Google Play Download on the App Store