Νέα 2κίνητη έκδοση Opel Mokka 1.4 Turbo 140 PS

Η γκάμα του Mokka επεκτείνεται με 2κίνητη επιλογή, σε συνδυασμό με τον 1.4 Turbo κινητήρα των 140 ίππων με εξατάχυτο μηχανικό ή εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο και Start/Stop, το μικρό SUV καταναλώνει μόλις 5,9 λτ./100 χλμ. βενζίνης, εκπέμπει 139 γρ./χλμ. CO2, επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 9,9 δλ. και η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 193 χλμ./ώρα. Επίσης, ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών σε νέο σχέδιο και η μεταλλική απόχρωση Orange Rock ενισχύουν το δυναμικό του στιλ.

Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε ότι το Opel Mokka έφτασε τις 100.000 παραγγελίες μόλις επτά μήνες από την άφιξή του στις εκθέσεις των Διανομέων, ενώ εμφανίζεται ιδιαίτερα δημοφιλές στη Γερμανία, Ρωσία, Αγγλία, Ιταλία και Γαλλία.

Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει μια πλειάδα από συστήματα πολυμέσων (πλοήγηση, για τηλέφωνο και audiostreaming, οθόνη 7 ιντσών όπου προβάλλεται επίσης η εικόνα από την προαιρετική κάμερα οπισθοπορείας κ.α. Επιπλέον εφοδιάζεται με όλα τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, όπως είναι το ESPPlus με Hill Start Assist και Hill Descent Control, δεύτερη γενιά εμπρός κάμερας Opel Eye με προειδοποίηση επικείμενης εμπρόσθιας σύγκρουσης και αναβαθμισμένες λειτουργίες αναγνώρισης  πινακίδων (traffic sign recognition) και προειδοποίησης απόκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας (lane departure warning). 

Get it on Google Play Download on the App Store