Έρχεται με πάνω από 300 άλογα το νέο Opel Insignia OPC

Το 2ης γενιάς Opel Insignia Insignia Grand Sport όπως ονομάζεται) έχει λανσαριστεί μόλις πριν λίγες ημέρες στις αγορές, όμως φαίνεται ότι η γερμανική εταιρεία ετοιμάζει και τη νέα κορυφαία έκδοσή του OPC, που θα προσφέρει υψηλή απόδοση και γρήγορες επιδόσεις.


 

Το νέο Insignia OPC με βάση και την ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα που παρουσιάζουμε, θα ξεχωρίσει αισθητικά με το δυναμικό του bodykit, που θα αποτελείται από πιο επιθετικούς προφυλακτήρες, νέες πλαϊνές «ποδιές» και μεγαλύτερες ζάντες 19 ιντσών.

Παράλληλα, η ανάρτηση θα έχει πιο σπορ ρυθμίσεις και θα χαμηλώσει την απόσταση από το έδαφος, ενώ και τα φρένα θα είναι ενισχυμένα με δαγκάνες της Brembo. Στον τομέα του κινητήρα, αναμένουμε μοτέρ turbo, 4κύλινδρο στα 2,0 λίτρα, με απόδοση τουλάχιστον 300 άλογα (το προηγούμενο Insignia OPC ήταν 325).

Πάντως, παρότι η ισχύς αναμένεται να είναι χαμηλότερη από πριν, λόγω της μείωσης του βάρους (το «απλό» Insignia είναι ελαφρύτερο κατά 175 κιλά από το προηγούμενο) οι επιδόσεις του νέου Opel Insignia OPC αναμένονται πιο γρήγορες από τον προκάτοχό του.

Σε ό,τι αφορά τέλος στο πότε θα το δούμε στην παραγωγή, παρότι προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, το νέο κορυφαίο Opel Insignia το αναμένουμε να κάνει το ντεμπούτο του την Άνοιξη του 2018.

Διαβάστε ακόμα: 

Νέο Opel Insignia: Τιμές και εξοπλισμός 

Opel Grandland X: Το νέο SUV της Opel (+video) 

Opel Insignia Country Tourer: Στέισον και crossover μαζί

 

Get it on Google Play Download on the App Store