Porsche Macan Turbo 440 PS με Performance Package

Η Porsche ανεβάζει και άλλο τον πήχη στη Macan από πλευράς ισχύος μέσω του Performance Package στην Turbo έκδοση.

Πιο αναλυτικά ο twin-turbocharged 3.6 λτ. V6 κινητήρας αποδίδει 40 περισσότερους ίππους και συν 50 Nm ροπής, φτάνοντας τους 440 ίππους και 600 Nm ροπής μεταξύ 1.500 και 4.500 σ.α.λ. Η «ενισχυμένη» Macan Turbo επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 4,4 δευτερόλεπτα (0,4 δλ. ταχύτερη) και από 80-120 χλμ./ώρα σε μόλις 2,9 δευτερόλεπτα με το Sport Plus mode (ταχύτερη κατά 0,2 δλ.). Ανάλογα με τα ελαστικά, κατανάλωση κυμαίνεται μεταξύ 9,4 λτ./100 χλμ. και 9,7 λτ./100 χλμ.

Εκτός από την αναβάθμιση στον κινητήρα, η Macan Turbo με το Performance Package εφοδιάζεται με νέο σύστημα φρένων, χαμηλωμένη αμάξωμα, ελεγχόμενη σπορ ανάρτηση, Sport Chrono Package και με σπορ σύστημα εξάτμισης.

Στον εμπρός άξονα τα δισκόφρενα έχουν διάμετρο 390 χλστ. (30 χλστ. μεγαλύτερα από της Macan Turbo χωρίς το Performance Package) και συνδυάζονται με 6πίστονες δαγκάνες σε κόκκινο χρώμα. Παράλληλα το σύστημα Porsche Active Suspension Management (PASM) ενεργοποιείται με το πάτημα ενός κουμπιού και έχει επαναρυθμιστεί ειδικά για την συγκεκριμένη, χαμηλωμένη κατά 15 χλστ. Macan. Προαιρετικά διατίθεται και αυτορυθμιζόμενη αερανάρτηση, η οποία χαμηλώνει έως 10 χιλιοστά.

Στον προαιρετικό εξοπλισμό της Macan Turbo με το Performance Package διατίθενται και διάφορα στοιχεία εξοπλισμού που ενισχύουν το δυναμισμό της, όπως το Turbo Package για αμάξωμα και εσωτερικό. Αυτό περιλαμβάνει ζάντες διαμέτρου 21 ιντσών, LED εμπρός φωτιστικά σώματα, εσωτερικό με επενδύσεις από δέρμα και αλκαντάρα και διακοσμητικά από ανθρακόνημα.

Η Macan Turbo με το Performance Package είναι άμεσα διαθέσιμη προς πώληση, σε τιμές που ξεκινούν στη Γερμανία από 91.142 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store