Νέα Porsche Cayenne S Platinum για περισσότερη πολυτέλεια

Η Porsche εντάσσει και τις Cayenne S και Cayenne S diesel στις περιορισμένης παραγωγής εκδόσεις Platinum, τις οποίες γνωρίσαμε τον περασμένο Απρίλιο στις υπόλοιπες επιλογές της Cayenne. Όπως και αυτές, έτσι και οι νέες Cayenne S και Cayenne S diesel Platinum, ξεχωρίζουν με την τονισμένη τους εικόνα και την extra πολυτέλεια στο εσωτερικό.

Δείτε ακόμα: Έτσι λειτουργεί η μαγική αεροτομή της Porsche Panamera Turbo (+video)

Πιο συγκεκριμένα, εξωτερικά οι νέες Cayenne S και Cayenne S diesel Platinum διαθέτουν νέας σχεδίασης 21 ιντσών ζάντες, τονισμένους θόλους των τροχών, bi-xenon εμπρόσθια φώτα με σύστημα Porsche Dynamic Light System (PDLS), αλλά και φιμέ τζάμια. Η χρωματική τους παλέτα περιλαμβάνει επίσης 7 διαφορετικές αποχρώσεις.

Στο εσωτερικό των νέων Porsche Cayenne S Platinum διακρίνονται τα σπορ καθίσματα με δέρμα και αλκαντάρα (από την Cayenne GTS), οι μαύρες γυαλιστερές επενδύσεις, το αναλογικό σπορ ρολόι στο ταμπλό, τα λογότυπα «Platinum Edition» στα μαρσπιέ, αλλά και ο αναβαθμισμένος εξοπλισμός, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και σύστημα ήχου της Bose.

Διαβάστε ακόμα: Με 450 ίππους η νέα Porsche 911 GTS!

Στο πεδίο των κινητήρων, παραμένουν χωρίς αλλαγές ο 3,6 λίτρων 6κύλινδρος biturbo για την Porsche Cayenne S με τα 420 άλογα, αλλά κα ο V8 twin-turbo diesel των 385 ίππων για την πετρελαιοκίνητη έκδοση.

Τιμολογιακά η νέα Porsche Cayenne S Platinum κοστίζει στη Γερμανία 87.442 ευρώ, ενώ η Cayenne S Diesel Platinum 90.417 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store