Ρετρο-μοντέρνο Porsche navigation radio για τις κλασικές 911

Η Porsche λανσάρει ένα ειδικού σχεδιασμού σύστημα navigation radio, το οποίο ενσωματώνεται στις κλασικές 911, συνδυάζοντας το ρετρό στιλ με τα οφέλη της σύγχρονης τεχνολογίας. Αυτό ταιριάζει απόλυτα στο πρότυπο υποδοχής DIN-1 που έχει χρησιμοποιηθεί για δεκαετίες και λειτουργεί με έξι διακριτικά μπουτόν, δύο περιστροφικά χειριστήρια και μια οθόνη αφής 3,5 ιντσών. Ο μαύρος χρωματισμός και η επιγραφή Porsche ταιριάζουν σε πολλές κλασικές 911, από τις πρώτες της δεκαετίας του 1960 μέχρι την τελευταία αερόψυκτη του 1990.

Το ρετρο – μοντέρνο σύστημα πλοήγησης και ράδιο συνδέεται με όλες τις σύγχρονες εξωτερικές πηγές, ενώ ένα smartphone μπορεί να συνδεθεί μέσω Bluetooth. Ο ενσωματωμένος ενισχυτής αποδίδει 4×45 watt και μπορεί να συνδεθεί είτε απευθείας στα ηχεία ή χρησιμοποιώντας ένα προαιρετικό καλώδιο προσαρμογέα. Επίσης, φέρει ενσωματωμένη κεραία και έτσι δε χρειάζεται η προσθήκη εξωτερικής που θα αλλοίωνε την εικόνα του αυτοκινήτου.

Το νέο αυτό navigation radio για τις κλασικές Porsche ξεκίνησε να διατίθεται στη Γερμανία με κόστος 1.184 ευρώ (με Φ.Π.Α.) 

Get it on Google Play Download on the App Store