Suzuki με 7ετή εγγύηση και πρόσθετες παροχές

Τα αυτοκίνητα της Suzuki είναι γνωστά εδώ και πολλά χρόνια και για την αξιοπιστία τους, πράγμα που σημαίνει ότι προσφέρουν πολλά χιλιόμετρα ευχάριστης και απροβλημάτιστης λειτουργίας. Σε συνδυασμό με τα 7 έτη εγγύησης, ο κάτοχος ενός Suzuki αισθάνεται ακόμα περισσότερη σιγουριά και ασφάλεια.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Suzuki SX4 S-Cross 1.4 BoosterJet AllGrip

Με την αγορά ενός νέου Suzuki αποκτάτε εγγύηση καλής λειτουργίας για 7 έτη ή 140.000 χλμ. (όποιο από τα δύο παρέλθει πρώτα). Να σημειωθεί ότι η εγγύηση ισχύει για αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν μετά την 01/01/2018 και περιλαμβάνει 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 4 χρόνια επέκταση εγγύησης

Η επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης κατά 4 έτη προσφέρεται εντελώς δωρεάν σε όλα τα νέα αυτοκίνητα – ανεξαρτήτως μοντέλου- και ισχύει ακόμα και στην περίπτωση μεταπώλησης του αυτοκινήτου.

Η επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης προσφέρει:

  • Ίδιες καλύψεις με αυτές της 3ετούς εργοστασιακής εγγύησης
  • Απρόσκοπτη λειτουργία του αυτοκινήτου σας
  • Ενίσχυση της μεταπωλητικής αξίας του αυτοκινήτου σας
  • Εξασφάλιση και μεγιστοποίηση της αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας

Δείτε ακόμη: Suzuki Vitara: To μοναδικό 1.000άρι turbo 4×4

Μοναδική προϋπόθεση για την απολαβή των παραπάνω προνομίων είναι η περιοδική συντήρηση των αυτοκινήτων να γίνεται αποκλειστικά στο Δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Suzuki κατά τη διάρκεια των 7 ετών και σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Get it on Google Play Download on the App Store