Επιδότηση έως 1.450 ευρώ για αυτοκίνητο φυσικού αερίου

Η Fisikon ανακοίνωσε ένα νέο πρόγραμμα επιδότησης για την αγορά καινούργιου αυτοκινήτου Ι.Χ. διπλού καυσίμου φυσικού αερίου CNG – βενζίνης (προσφορά της ΔΕΠΑ ΑΕ), το οποίο απευθύνεται σε ιδιώτες.

Δείτε ακόμη: Test CNG: 14 ευρώ για 433 χλμ. με 4 αυτοκίνητα!

Η έναρξη ισχύος του προγράμματος ορίζεται στις 9-11-18 και διαρκεί μέχρι εξαντλήσεως του σχετικού προϋπολογισμού ή μέχρι 31/01/19 (ότι έρθει πρώτο), για την υποβολή της αίτησης ενδιαφέροντος. Αφορά αυστηρά παραγγελίες αυτοκινήτων που γίνονται αποδεδειγμένα από τις 9/11/18 και μετά.

Η υποβολή αίτησης γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας fisikon.gr και πρέπει να περιλαμβάνει τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την ένταξη στο πρόγραμμα. Σε περίπτωση εξάντλησης του προϋπολογισμού θα ανακοινωθεί από το ίδιο site ο τερματισμός του προγράμματος.

Το πρόγραμμα επιδοτεί όλα τα μοντέλα καινούργιων αυτοκινήτων που καταναλώνουν καύσιμο CNG και είναι αγορασμένα από εταιρίες με έδρα την Ελλάδα (με Ελληνικό ΑΦΜ). Το ποσόν επιδότησης ανά μοντέλο αναλύεται στους πιο κάτω πίνακες και επιστρέφεται στον ιδιοκτήτη του οχήματος μετά την ολοκλήρωση της αγοράς.

Επιδότηση 800 ευρώ για τα εξής μοντέλα CNG: Fiat Panda, Skoda Citigo, VW eco up!

Επιδότηση 1.150 ευρώ για τα εξής μοντέλα CNG: SEAT Ibiza, SEAT Arona, VW Polo

Επιδότηση 1.450 ευρώ για τα εξής μοντέλα CNG: Fiat Cubo, SEAT Leon, Skoda Octavia, VW Golf

Δείτε ακόμη: Αθήνα – Ναύπλιο με 5 ευρώ για φυσικό αέριο!

Επίσης μπορούν να συμπεριληφθούν μοντέλα που πιθανόν δεν αναφέρονται ανωτέρω, αλλά θα είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά εντός του 2019. Στην περίπτωση που το όχημα που σας ενδιαφέρει ανήκει στην κατηγορία αυτή, παρακαλούμε επικοινωνήστε προηγουμένως με το Fisikon.gr.

Πατήστε εδώ για τα Δικαιολογητικά, Διαδικασία και Υποβολή αίτησης.

Get it on Google Play Download on the App Store