Νέο Kia Ceed: Υψηλά στάνταρ και στην ασφάλεια

Εδώ και λίγο καιρό έχει λανσαριστεί στην Ελλάδα το νέο, τρίτης γενιάς Kia Ceed, το οποίο έχει ανεβάσει και άλλο τον πήχη σε σχεδιασμό, ποιότητα, ανέσεις, τεχνολογίες και στην ασφάλεια. Από τη βασική του έκδοση διαθέτει στον στάνταρ εξοπλισμό το πακέτο ασφαλείας το οποίο περιλαμβάνει τα εξής:

Δείτε ακόμη: Ειδικές προσφορές σε ετοιμοπαράδοτα Kia

Αυτόνομο φρενάρισμα (AEB), Ενεργό σύστημα διατήρησης λωρίδας LKAS, Προειδοποίηση μετωπικής σύγκρουσης (FCA), Προειδοποίηση απόσπασης προσοχής (DAA), Αυτόματη λειτουργία φώτων και μεγάλης σκάλας προβολέων (HBA), Υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφόρα (HAC) και Περιοριστή ταχύτητας (Speed Limiter). Επιπλέον στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται ABS με EBD, ESP, 6 αερόσακοι και σύστημα ελέγχου πίεσης των ελαστικών.

Φυσικά από την αρχική έκδοση περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα στοιχεία ανέσεων, όπως είναι ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός – πίσω, ηλεκτρικοί καθρέπτες, air condition, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, cruise control, ηχοσύστημα με ραδιόφωνο, MP3 player και οθόνη LCD 5 ιντσών, χειριστήρια ηχοσυστήματος στο τιμόνι, Bluetooth, USB κ.λπ.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Kia Ceed 1.4 T-GDI 140 PS

Όλα τα παραπάνω συνδυάζονται και με την 7ετή εργοστασιακή μεταβιβάσιμη εγγύηση και σε τιμές που ξεκινούν από 15.190 ευρώ με τον κινητήρα βενζίνης 1.4 λτ. 100 hp. Ιδιαίτερα συμφέρουσα είναι και η έκδοση 1.0T 120 hp (από 17.490 ευρώ), ενώ το πιο δυνατό και πλούσια εξοπλισμένο 1.4Τ 140 hp πωλείται από 19.890 ευρώ. Επίσης υπάρχουν και τα ντίζελ 1.6d 115 hp και 136 hp σε τιμές που ξεκινούν από 21.990 ευρώ και 22.190 ευρώ αντίστοιχα.

Get it on Google Play Download on the App Store