Προσφορά Kia Ceed 1.0T 120hp LX Uptown

Το νέο και πλήρως αναβαθμισμένο σε κάθε επίπεδο Kia Ceed, προσφέρεται τώρα με τον 1.0 λτ. turbo κινητήρα και το επίπεδο εξοπλισμού LX Uptown στην προνομιακή τιμή των 17.190 ευρώ.

Δείτε ακόμη: Στη Λίμνη Πλαστήρα με το Kia Sportage 1.6D Hybrid

Στον υπερπλήρη εξοπλισμό του περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία ανέσεων και ασφαλείας και πολλά ακόμη όπως: 6 αερόσακοι, Αυτόνομο φρενάρισμα, Ενεργό σύστημα διατήρησης λωρίδας, Προειδοποίηση μετωπικής σύγκρουσης, Αυτοματισμός μεγάλης σκάλας προβολέων, αυτόματη ενεργοποίηση φώτων, air condition, όλες οι ηλεκτρικές ευκολίες, δερμάτινη επένδυση τιμονιού και επιλογέα ταχυτήτων, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, προβολείς ομίχλης εμπρός, ηχοσύστημα με έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών, έγχρωμη κάμερα οπισθοπορείας κ.α.

Όσον αφορά τον αποδοτικό και με πολύ καλά χαρακτηριστικά λειτουργίας turbo κινητήρα βενζίνης 1.0 T-GDI, έχει ισχύ 120 ίππους και 172 Nm ροπής, προσφέρει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 11,1 δλ., τελική ταχύτητα 190 χλμ./ώρα, μεικτή κατανάλωση 5,3 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 122 γρ./χλμ.

Δείτε ακόμη: Συγκλονιστικό το νέο Kia Optima

Μεταξύ των σημείων αναφοράς του νέου Kia Ceed είναι ακόμη ο μοντέρνος σχεδιασμός του εξωτερικά και στο εσωτερικό, η προσεγμένη ποιότητα κατασκευής, οι πολύ καλοί χώροι και η ασφαλής οδική του συμπεριφορά, ανεξαρτήτως διαδρομής.

Να σημειωθεί ότι η προσφορά ισχύει για ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα σε συγκεκριμένα χρώματα και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, ενώ το αυτοκίνητο της εικόνας ενδέχεται να διαφέρει σε εξοπλισμό από αυτό της προσφοράς.

Δείτε ακόμη: Kia Stonic 1.4 100hp με 15.390€ και φουλ εξοπλισμό

Get it on Google Play Download on the App Store