Τώρα το Renault Clio με τιμή από 10.990 ευρώ

To Renault Clio, με 29 χρόνια ιστορίας και πάνω από 15 εκατομμύρια πωλήσεις στο ενεργητικό του, είναι επί σειρά ετών ένα από τα κορυφαία σε πωλήσεις αυτοκίνητα στην Ευρώπη, στην κατηγορία του αλλά και στο σύνολο της αγοράς.

Δείτε ακόμη: «Φρούριο» το νέο Renault Clio στα crash tests (+video)

Τώρα είναι η ώρα για να αποκτήσει κανείς το δημοφιλές Renault Clio με τιμές που δεν έχουν προηγούμενο, από 10.990 ευρώ (το 0.9 TCe 75 hp Authentic), αλλά και με προσφορές στις κορυφαίες εκδόσεις του. Η πιο πλούσια έκδοση Dynamic περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, κάρτα Renault Hands Free, αυτόματο κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου, εμπρός και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, σύστημα πλοήγησης με οθόνη 7 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας και προβολείς Full LED Pure Vision.

Έτσι, στην έκδοση 0.9 TCe των 75 ίππων, το όφελος φτάνει τα 1.380 ευρώ, με την τιμή να διαμορφώνεται στα 12.980 ευρώ, καθιστώντας την επιλογή ενός Renault Clio με κινητήρα βενζίνης ιδιαίτερα δελεαστική. Για τους λάτρεις του diesel, το όφελος φτάνει τα 2.000 ευρώ όταν πρόκειται για την ιδιαίτερα δημοφιλή, κορυφαία έκδοση diesel του Renault Clio, 1.5 dCi 90hp Dynamic, με την τελική τιμή να διαμορφώνεται στα 15.010 ευρώ. Το αρχικό 1.5 dCi 75hp Authentic κοστίζει από 12.980 ευρώ.

Δείτε ακόμη: Renault Captur από 14.380 ευρώ και με έως 150 ίππους

Συνοδευόμενο από 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 3 χρόνια δωρεάν Οδική Βοήθεια και 6 μήνες δωρεάν ασφάλιση (εκτός της έκδοσης 0.9 TCe 75hp Authentic), το Renault Clio αποτελεί μια ολοκληρωμένη και δελεαστική πρόταση της κατηγορίας του.

Για περισσότερες πληροφορίες, τόσο για το Renault Clio όσο και για την υπόλοιπη γκάμα Renault, το κοινό μπορεί να απευθυνθεί στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Renault ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.renault.gr.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Renault Clio 0.9 TCe 90hp

Get it on Google Play Download on the App Store