Toyota Aygo με τιμή από 9.590 ευρώ

Το δημοφιλές μίνι μοντέλο της Toyota, το Aygo το οποίο ανανεώθηκε εδώ και λίγο καιρό, προσφέρεται στην ελληνική αγορά με όφελος 700 ευρώ σε όλες τις εκδόσεις του και πωλείται σε τιμές που ξεκινούν από 9.590 ευρώ. Παράλληλα όπως κάθε όχημα της Toyota έτσι και το Aygo συνοδεύεται από ολοκληρωμένη εγγύηση 6 ετών ή 180.000 χλμ. (όποιο επέλθει πρώτο) και 3ετή δωρεάν οδική βοήθεια.

Δείτε ακόμη: Νέο Toyota RAV4: Κινητήρες και επιδόσεις

To Toyota Aygo Χ-Cool που διατίθεται στην τιμή των 9.590 ευρώ περιλαμβάνει στον εξοπλισμό του τα απολύτως απαραίτητα, όπως είναι ESP, 6 αερόσακους, air condition, ρυθμιζόμενο τιμόνι, υποβοήθηση τιμονιού και ραδιόφωνο. Η αμέσως επόμενη έκδοση X-City κοστίζει 9.950 ευρώ και περιλαμβάνει επιπλέον ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και κεντρικό κλείδωμα των θυρών.

Πιο συμφέρουσα έκδοση είναι η X-Play (10.770 ευρώ) με ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους καθρέπτες, δερμάτινο τιμόνι, στροφόμετρο, κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο καθ’ύψος, χειριστήρια ηχοσυστήματος στο τιμόνι, Bluetooth και διάφορα διακοσμητικά στο αμάξωμα και στο εσωτερικό. Επιπλέον, υπάρχουν και πιο πλούσιες εκδόσεις με έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, ζάντες αλουμινίου και πολλά ακόμη.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Toyota Aygo 1.0 VVT-i 72 hp x-shift

Για την κίνηση του Toyota Aygo υπάρχει το αποδοτικό και οικονομικό σε κατανάλωση μηχανικό σύνολο 1.0 λτ. VVT-i, με απόδοση 72 ίππων και 93 Nm ροπής, το οποίο προσφέρει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 13,8 δλ., τελική ταχύτητα 160 χλμ./ώρα, μεικτή κατανάλωση 4,1 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 93 γρ./χλμ. Επίσης διατίθεται και με αυτοματοποιημένο μηχανικό κιβώτιο (από 12.180 ευρώ στην πλούσια έκδοση X-Play Touch Connect).

Get it on Google Play Download on the App Store