Έτσι θα μοιάζει το νέο Renault Clio

Η Renault όπως είναι λογικό δουλεύει επάνω στον διάδοχο του Clio, η τετάρτη γενιά του οποίου έχει ήδη κάνει facelift και κυκλοφορεί ανάμεσά μας. Το νέο μοντέλο αναμένεται σε περίπου ενάμιση χρόνο από τώρα και θα έχει εξολοκλήρου νέο πάτωμα και νέα πλατφόρμα.

Η τελευταία θα του χαρίσει ελαφρώς αυξημένες διαστάσεις αλλά και μειωμένο βάρος, καθώς θα γίνει εκτεταμένη χρήση ελαφρών υλικών στην κατασκευή της. Κάτω από το καπό του θα δούμε κάποια γνώριμα μοτέρ, από την γκάμα του τωρινού μοντέλου, ενώ θα υπάρξουν και υβριδικές εκδόσεις. Οι φήμες κάνουν λόγο για εκδόσεις από 75 έως 130 ίππους, ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται φυσικά το RS με 230 ίππους.

Αλλαγές θα υπάρχουν και στο εσωτερικό του, το οποίο θα είναι πιο ευρύχωρο από αυτό του σημερινού μοντέλου, ενώ σίγουρα θα πρέπει να περιμένουμε καλύτερη ποιότητα κατασκευής και τεχνολογία αιχμής όσον αφορά την άνεση και την ασφάλεια του αυτοκινήτου.

Μέχρι τον Οκτώβριο του 2018 οπότε και θα παρουσιαστεί επισήμως το νέο Renault Clio πέμπτης γενιάς, δεν έχουμε παρά να δούμε πως θα μοιάζει στην παραπάνω, ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα, η οποία μας έρχεται από το γαλλικό μέσο ενημέρωσης Caradisiac

Δείτε επίσης:

Αυτό είναι το πίσω μέρος του νέου Renault Megane RS

Η Renault Sport δίπλα στην Πολεμική μας Αεροπορία

Renault Clio RS μαθαίνει τι σημαίνει «πράσινη κόλαση» (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store