Rolls-Royce Ghost Series II με διακριτικές πινελιές ανανέωσης

Η πληθωρική και υπερπολυτελής Rolls-Royce Ghost των 5,4 μέτων μήκους, ανανεώνεται για πρώτη φορά τέσσερα χρόνια μετά το λανσάρισμά της, αποκτώντας ακόμα πιο επιβλητική παρουσία και περισσότερα στοιχεία ανέσεων και ασφαλείας. Εξωτερικά η Rolls-Royce Ghost Series II φέρει νέας σχεδίασης πιο γλυπτά LED φωτιστικά σώματα, οι προφυλακτήρες είναι πολύ διακριτικά ανασχεδιασμένοι και ο αεραγωγός στον εμπρός προφυλακτήρα φέρει μια λεπτή χρωμιωμένη επένδυση. Προαιρετικά προσφέρει νέου σχεδιασμού σφυρήλατες ζάντες 21 ιντσών (στάνταρ είναι 19 ιντσών), καθώς και ανοξείδωτη τάπα του ρεζερβουάρ με το μονόγραμμα της Rolls-Royce.

Στο εσωτερικό της Ghost Series II οι V.I.P. ο πίνακας οργάνων και το ρολόι είναι ελάχιστα διαφοροποιημένα, ωστόσο οι επιβάτες απολαμβάνουν υψηλότερες ανέσεις στα ανασχεδιασμένα καθίσματα με τις πάρα πολλές ηλεκτρικές ρυθμίσεις. Επίσης, περιλαμβάνει on-board Wi-Fi, αναβαθμισμένα συστήματα πλοήγησης και ψυχαγωγίας, καθώς και τα περιστροφικά χειριστήρια που τα ελέγχουν.

Επαναρυθμισμένη είναι η ανάρτηση και το τιμόνι, ενώ προστέθηκε το σύστημα Satellite Aided Transmission (πρώτη φορά τοποθετήθηκε στην Rolls-Royce Wraith), το οποίο βασίζεται στα δεδομένα που λαμβάνονται στο GPS για την επιλογή της κατάλληλης ταχύτητας ανάλογα τη μορφολογία του δρόμου. Καμία αλλαγή δεν υπάρχει στον κινητήρα και παραμένει ο V12 των 6.6 λίτρων με απόδοση 570 ίππων και 780 Nm ροπής, με επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα σε 4,9 δευτερόλεπτα και κατανάλωση 14,0 λτ./100 χλμ.  

Get it on Google Play Download on the App Store