Με νέα high-tech και έξυπνα αξεσουάρ η Skoda Octavia

Η ανανεωμένη Skoda Octavia, εκτός από τις αλλαγές στην εξωτερική σχεδίαση και ειδικά στο εμπρός τμήμα του αμαξώματος, διαθέτει και πολλά νέα high-tech στοιχεία εξοπλισμού, αλλά και διάφορες νέες έξυπνες λύσεις. 

Σχεδιαστικά το εσωτερικό του μεσαίου μοντέλου της Skoda δεν άλλαξε, όμως η νέες επενδύσεις, ο νέος πίνακας οργάνων και τα αξεσουάρ του χαρίζουν μια πιο σύγχρονη και πολυτελή εικόνα. Ειδικά στην κορυφαία εξοπλιστική έκδοση Laurin & Klement η πολυτέλεια είναι διάχυτη, από τις δερμάτινες επενδύσεις στα καθίσματα έως τις διακοσμητικές λωρίδες στις πόρτες με τον ατμοσφαιρικό φωτισμό που μπορεί να ρυθμιστεί σε δέκα χρώματα.

Στην κεντρική κονσόλα την εικόνα του ταμπλό αλλάζει σημαντικά το νέο top σύστημα infotainment Colombus με τη μεγάλη οθόνη αφής των 9,2 ιντσών. Σε αυτό περιλαμβάνονται πάρα πολλές εφαρμογές και λειτουργίες, όπως είναι και το ενσωματωμένο Wi-Fi hotspot. Νέα στοιχεία εξοπλισμού είναι το σύστημα ασύρματης φόρτισης κινητού τηλεφώνου στη βάση της κεντρική κονσόλας, το θερμαινόμενο τιμόνι και τα τρία προσαρμόσιμα κλειδιά με τις προσωπικές ρυθμίσεις του κάθε οδηγού. Αυτό σημαίνει ότι από την στιγμή που ο οδηγός ξεκλειδώνει το αυτοκίνητο επιλέγονται αμέσως οι προσωπικές του ρυθμίσεις στο οδηγικό προφίλ, στα συστήματα υποστήριξης, στον εσωτερικό φωτισμό, στον κλιματισμό, τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα κ.λπ.

Την πρακτικότητα ενισχύουν και την σειρά τους διάφορες έξυπνες λύσεις, όπως είναι η θήκη για την ομπρέλα που υπάρχει κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού και ο φακός στον χώρο αποσκευών.

Παρακολουθείστε παρακάτω και το βίντεο από τα νέα αξεσουάρ της Octavia:

Get it on Google Play Download on the App Store