Πότε έρχεται στην Ελλάδα η νέα Skoda Octavia;

Η Octavia είναι το πιο καλοπουλημένο μοντέλο στην ιστορία της Skoda, η οποία βρίσκεται πλέον στην 3η της γενιά. Η γενιά αυτή πρωτολανσαρίστηκε το 2013 και πλέον η Skoda έχει έτοιμη την αναβαθμισμένη εκδοχή της, η οποία εστιάζει στην αλλαγή του design της, αναβαθμίζεται στο εσωτερικό και αποκτά νέους κινητήρες.

Ειδικά στο πεδίο της σχεδίασης, η ανανεωμένη Octavia ξεχωρίζει με τα χαρακτηριστικά διπλά της φώτα εκατέρωθεν της γρίλιας της εταιρείας, αλλά και το νέο προφυλακτήρα. Στο εσωτερικό νέα στοιχεία αποτελούν η μεγάλη οθόνη των 9,2 ιντσών του συστήματος infotainment και ο νέος πίνακας οργάνων.

Διαβάστε ακόμα: Η ισχυρότερη Skoda Octavia RS με 245 ίππους και μπλοκέ

Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει μοτέρ βενζίνης TSI και πετρελαίου TDI από 1.0 λτ. έως 2.0 λτ. και με ισχύ από 84 ίππους έως 184 ίππους. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει ο νέος 1.500άρης TSI Evo κινητήρας των 130 και 150 ίππων. Στην κορυφή της γκάμας τοποθετείται η Octavia RS με 2λιτρο TSI 230 ή 245 ίππων, αλλά και 2λιτρο TDI 184 ίππων.

Σε ό,τι αφορά στο πότε θα δούμε στην Ελλάδα το νέο μοντέλο, η ελληνική αντιπροσωπεία της Skoda μας πληροφόρησε ότι το λανσάρισμά της θα ξεκινήσει τον Μάιο. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές οι τιμές της.

Get it on Google Play Download on the App Store