Νέο crossover Skoda Rapid Spaceback ScoutLine

Το πρακτικό και με πολύ καλό value for money Skoda Rapid Spaceback αποκτά για πρώτη φορά έκδοση με crossover χαρακτηριστικά, δύο χρόνια μετά το λανσάρισμά του και με πωλήσεις άνω των 105.000 οχημάτων. Το νέο Rapid Spaceback ScoutLine διαθέτει πιο «περιπετειώδη» εμφάνιση μέσω των μαύρων ματ πλαστικών προστατευτικών τμημάτων χαμηλά στους προφυλακτήρες, γύρω από τους θόλους των τροχών και στα μαρσπιέ.

Τον crossover χαρακτήρα του ενισχύουν και οι ασημί ποδιές στον εμπρός και πίσω προφυλακτήρα. Το εξωτερικό πακέτο συμπληρώνουν οι ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών «Rock» ή 17 ιντσών «Camelot», καθώς και οι ασημί καθρέπτες. Επιπλέον στην γκάμα των χρωματικών επιλογών προστέθηκε και το εικονιζόμενο φιστικί «pistachio green».

Το νέο Rapid Spaceback ScoutLine θα είναι διαθέσιμο με όλους τους κινητήρες (εξαιρούνται των εκδόσεων GreenLine), όπως είναι οι τρεις βενζίνης των 1.2 λτ. με 90 και 110 ίππους και ο 1.4 TSI 125 hp, καθώς και οι ντίζελ 1.4 TDI 90 hp και 1.6 TDI 116 hp. Όλα τα μηχανικά σύνολα είναι προδιαγραφών Euro 6 και εφοδιάζονται με start-stop και σύστημα ανάκτησης ενέργειας πέδησης.

Get it on Google Play Download on the App Store