Ετοιμάζει 7θέσιο SUV η SsangYong

Η SsangYong έχει επιστρέψει δριμύτερη στην παγκόσμια αυτοκινητική σκηνή και το XAVL Concept το οποίο βλέπουμε εδώ σε σκίτσα, το αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο, καθώς φανερώνει τις προθέσεις της μάρκας για την δημιουργία ενός νέου, 7θέσιου SUV, το οποίο θα παρουσιαστεί στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης στις 9 Μαρτίου.

Το μεγάλο, 7θέσιο SUV της SsangYong το οποίο εδώ βλέπουμε σε σκίτσα και θα μας συστηθεί ως XAVL Concept (από τις λέξεις eXciting Authentic Vehicle Long) θα ξεκινήσει την εμπορική του καριέρα ως μοντέλο παραγωγής στο τέλος της δεκαετίας και συγκεκριμένα το 2019.

Δείτε επίσης: Γάμος α λα… Honda S2000 (+video)

Όπως φαίνεται και από αυτές, τις όχι και τόσο αποκαλυπτικές εικόνες, το SsangYong XAVL Concept έχει αρκετά αιχμηρό αμάξωμα, με επιθετικές γραμμές, ενώ το εσωτερικό του χαρακτηρίζεται από τις «καθαρές» επιφάνειες και την οθόνη του συστήματος πολυμέσων στο κέντρο του ταμπλό.

Εκτός από το XAVL η SsangYong ετοιμάζει και το XAV, το οποίο θα είναι η μικρότερη εκδοχή του και θα διευρύνει έτσι την γκάμα των crossover/SUV μοντέλων της, ενώ η εταιρεία σκοπεύει να αυξήσει την παραγωγή της στα 500.000 αυτοκίνητα ετησίως, όπως δήλωσε ο CEO της μάρκας Johng-sik Choi.

Get it on Google Play Download on the App Store