Fiat Doblo και Fiorino με εκπτώσεις και φουλ εξοπλισμό

Νέες εκδόσεις εξοπλισμού οι οποίες ονομάζονται Pack Tecnico και αφορούν στα επαγγελματικά της αυτοκίνητα Doblo Cargo και Fiorino ανακοίνωσε η Fiat Professional στη χώρα μας.

Δείτε ακόμη: Fiat Panda πηγαίνει με αέριο από λύματα

Συγκεκριμένα, η έκδοση με την ονομασία Pack Tecnico στην περίπτωση του Fiat Doblo Cargo διαθέτει επιπλέον του βασικού εξοπλισμού, εργοστασιακό ηχοσύστημα με Bluetooth, χειριστήρια ηχοσυστήματος στο τιμόνι, διθέσιο κάθισμα συνοδηγού, δίφυλλη ασύμμετρη πίσω πόρτα με τζάμια, σταθερό χώρισμα χώρου φόρτωσης με τζάμι ή αναδιπλούμενο πλέγμα, προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος και προβολείς ομίχλης. Παράλληλα, διατίθεται πλέον και με έκπτωση που φτάνει έως τα 2.800 ευρώ (αναλόγως έκδοσης) στην έκδοση με τον τούρμπο 1.4 λτ. κινητήρα βενζίνης/φυσικού αερίου (CNG) με 120 ίππους.

Από την άλλη το Fiat Fiorino στην έκδοση Pack Tecnico διαθέτει επιπλέον εργοστασιακό Radio με οθόνη αφής 5 ιντσών, Bluetooth, AUX & USB 2.0, χειριστήρια ηχοσυστήματος στο τιμόνι, δίφυλλη πίσω πόρτα με τζάμια, σταθερό χώρισμα χώρου φόρτωσης με τζάμι ή αναδιπλούμενο πλέγμα (επιπλέον χρέωση), προβολείς ομίχλης, και παροχή ρεύματος 12V στο χώρο φόρτωσης. Και στην περίπτωση του Fiorino η Fiat προσφέρει έκπτωση για την έκδοση με φυσικό αέριο (CNG), η οποία φτάνει μέχρι και τα 1.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Νέο Mitsubishi L200 Barbarian SVP II

Get it on Google Play Download on the App Store