Εικόνα «φάντασμα» από το νέο Lexus LS

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του νέου Lexus LS που έδωσε η ιαπωνική μάρκα στη δημοσιότητα και περισσότερο μαντεύουμε παρά βλέπουμε το νέο της μοντέλο, το οποίο θα κάνει την εμφάνισή του στην έκθεση αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ στις αρχές του 2017.

Εκεί όπου πριν 28 χρόνια είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά το Lexus LS. Το νέο πολυτελές σεντάν της ιαπωνικής μάρκας όπως λένε οι πληροφορίες, θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα της, την GA-L, θα έχει σχεδιασμό που θα παραπέμπει σε κουπέ αμάξωμα (έτσι λέει η Lexus τουλάχιστον) ενώ θα είναι προικισμένο με κορυφαία συστήματα τεχνολογίας που θα αφορούν τόσο την άνεση των επιβατών όσο και την υποβοήθηση του έργου του οδηγού.

Δείτε επίσης: Φανοποιός κάνει σαν καινούργια μία διαλυμένη BMW Σειρά 3 (+video)

Η εικόνα που έδωσε η Lexus στη δημοσιότητα αφήνει πολλά στη φαντασία μας, παρόλα αυτά φαίνεται πως η πέμπτη γενιά του LS θα υιοθετήσει και αυτή με τη σειρά της τη χαρακτηριστική μάσκα εμπρός, η οποία αποτελεί σήμα κατατεθέν της μάρκας.

Όσον αφορά το μηχανολογικό κομμάτι, εκεί ακόμη πληροφορίες δεν υπάρχουν επισήμως. Παρόλα αυτά θεωρείται δεδομένο πως θα δούμε υβριδική τεχνολογία, που θα συνδυάζει ένα V8 σύνολο με ηλεκτρικό κινητήρα. Οι πιο τολμηροί μάλιστα κάνουν λόγο και για έκδοση με κυψέλες υδρογόνου, τις οποίες οι Ιάπωνες θεωρούν εξαιρετικά αποδοτικές.

Get it on Google Play Download on the App Store