Η νέα Skoda Fabia αποκαλύπτεται πρώτη φορά ολόκληρη!

Ύστερα από το σκίτσο και τις φωτογραφίες που έδειχναν κομμάτια του αμαξώματος της νέας Fabia και την αναφορά στους κινητήρες, η Skoda αποκαλύπτει ολόκληρο το αυτοκίνητο, όχι όμως και το εσωτερικό του. Η νέα, τρίτης γενιάς Fabia διαθέτει πιο «αιχμηρή» σχεδίαση από τις προγενέστερες, με δυναμική όψη, έντονα νεύρα στο καπό και στα πλαϊνά, πίσω άκρο με έντονες ακμές και περισσότερα γεωμετρικά σχήματα.

Παράλληλα, όπως αναφέρει ο επικεφαλής σχεδιασμού της Skoda, Jozef Kabaň, η νέα Fabia εκτός από την πιο αισθαντική σχεδίαση είναι περισσότερο ευρύχωρη, πρακτική και οικονομική από ποτέ άλλοτε. Ο χώρος αποσκευών είναι μεγαλύτερος και διαθέτει κορυφαία χωρητικότητα στην κατηγορία του (315 λτ. στη 2ης γενιάς Fabia), ενώ το εσωτερικό είναι πιο φαρδύ και μακρύτερο. Στα highlights της νέας Fabia ανήκει το σύστημα MirrorLink, το οποίο παρουσιάζεται για πρώτη φορά σε Skoda και είναι ένα σύστημα που συνδέει το αυτοκίνητο με το smartphone.   

Να υπενθυμίσουμε ότι η παραγωγή της νέας Fabia θα ξεκινήσει στα τέλη Αυγούστου, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά στις διαστάσεις, εξοπλισμούς και λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά αναμένεται να δημοσιευτούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Get it on Google Play Download on the App Store