Βελτιωμένη Cayenne S E-Hybrid από την Porsche Exclusive

Το τμήμα Porsche Exclusive της γερμανικής φίρμας παρουσιάζει τη μία και μοναδική βελτιωμένη Cayenne S E-Hybrid, η οποία φέρει αποκλειστικά χαρακτηριστικά σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα ευρείας παραγωγής. Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει «ντυθεί» σε μεταλλικό χρώμα Meteor Grey, εξοπλιζεται με bi-xenon φωτιστικά σώματα και με το αισθητικό πακέτο SportDesign. Αυτό περιλαμβάνει όλα τα μαύρα τμήματα στο χρώμα του αμαξώματος, σπορ εξάτμιση και μαύρες γυαλιστερές ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών, πίσω από τις οποίες διακρίνονται οι πράσινες δαγκάνες των φρένων.

Στο εσωτερικό της μοναδικής Cayenne S E-Hybrid κυριαρχεί το μαύρο δέρμα με τις πράσινες ραφές, οι αλουμινένιες επενδύσεις στην κεντρική κονσόλα, τα ένθετα από ανθρακόνημα στις χειρολαβές και στα μασπιέ.

Από μηχανικής σκοπιάς δεν υπάρχει καμία αλλαγή και τροφοδοτείται με το υβριδικό σύνολο, το οποίο περιλαμβάνει έναν 3.0 λτ. V6 turbo κινητήρα 333 ίππων και έναν ηλεκτροκινητήρα 95 ίππων. Η συνδυαστική απόδοση φτάνει τους 416 ίππους και τα 590 Nm ροπής. Τα 100 χλμ./ώρα από στάση επιτυγχάνονται σε 5,9 δλ., η κατανάλωση ανέρχεται στα 3,4 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 στα 79 γρ./χλμ., ενώ μπορεί να κινηθεί για αποστάσεις έως 36 χλμ. μόνο με την χρήση ηλεκτρικής ενέργειας.

Get it on Google Play Download on the App Store